Pokémon: Οι fans πιστεύουν ότι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η κόρη του Ash

Ύποπτο…
17 Δεκεμβρίου 2022 14:59
Pokémon: Οι fans πιστεύουν ότι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η κόρη του Ash

Πριν από μερικές ώρες, η The Pokémon Company ανακοίνωσε επίσημα ότι οι περιπέτειες του Ash Ketchum και του Pikachu θα ολοκληρωθούν μέσα από 11 σπέσιαλ επεισόδια. Ωστόσο, παρόλο που το Pokémon Ultimate Journeys: The Series θα τελειώσει, η εταιρία αποκάλυψε ήδη το νέο σόου του franchise, το οποίο θα επικεντρώνεται σε νέους πρωταγωνιστές.

Θα είναι η πρώτη σειρά, που μετά από σχεδόν 25 χρόνια, θα έχει άλλα κεντρικά πρόσωπα που ονομάζονται Riko και Roy, οι οποίοι θα είναι στο Paldea region. Μάλιστα, το νέο σόου θα περιλαμβάνει και νέα Pokémon από τα πρόσφατα παιχνίδια της Nintendo, όπως τα starters Sprigatito, Fuecoco και Quaxly των Pokémon Scarlet και Violet.

Ωστόσο, οι fans κάθονται σε «ανάμενα κάρβουνα» τις τελευταίες ώρες, καθώς πιστεύουν ότι η Riko, η νέα πρωταγωνίστρια, είναι η κόρη του Ash Ketchum. Ναι καλά διαβάσατε.

Πρώτον, οι fans παρατήρησαν ότι η Riko ίσως να σχετίζεται με τον Ash, αφού στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι έχει στα μαλλιά της το σύμβολο από το εμβληματικό καπέλο του θρυλικού πρωταγωνιστή. Σίγουρα θα θυμάστε το καπέλο που φοράει πάντα ο Ash από τις πρώτες κιόλας περιοχές των Kanto και Johto.

Δεύτερον, αρκετοί ήταν εκείνοι που πιστεύουν ότι η Riko είναι ίσως το παιδί που απέκτησε ο Ash με την Serena. Για την ιστορία, η Serena εμφανίστηκε για πρώτη φορά πλάι στον Ash στο Kalos ως “Pokemon Performer”.

Και τρίτων, ένας άλλος θαυμαστής του σόου υποστηρίζει ότι το όνομα “Riko” προέρχεται από την Rica Matsumoto, την γιαπωνέζα voice actress που δανείζει τη φωνή της στον Ash στην Ιαπωνία.

Παρόλο που όλα τα παραπάνω είναι εικασίες, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτές τις εικασίες τις βασίζουν μάλλον στο ότι η νέα σειρά κάνει "time jump".

Για την ιστορία, ο Ash Ketchum έγινε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon στον κόσμο πριν από μερικές εβδομάδες, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε τι θα περιλαμβάνουν τα σπέσιαλ 11 επεισόδια, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Πηγή: CBR

Tags: