Pokémon: Θα συνεχίσει να υπάρχει ο Ash στην anime σειρά; Τώρα ξέρουμε!

Είναι πλέον και επίσημο
01 Δεκεμβρίου 2022 18:40
Pokémon: Θα συνεχίσει να υπάρχει ο Ash στην anime σειρά; Τώρα ξέρουμε!

Πριν από μερικές εβδομάδες η νίκη του Ask Ketchum είχε γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο, αφού μετά από πάρα πολλά χρόνια, έγινε ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokémon στον κόσμο. Ωστόσο, πολλοί fans της σειράς αναρωτιούνται ακόμα τί θα γίνει από εδώ και πέρα με αυτόν τον χαρακτήρα.

Τι θα γίνει; Θα συνεχίσει ο Ash να βρίσκεται στη σειρά ή όχι; Τώρα ξέρουμε και επίσημα και τα νέα που θα διαβάσετε παρακάτω έρχονται απευθείας από την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες έλαβε χώρα ένα μεγάλο press conference στο TV Tokyo, στο οποίο έδωσαν μία συνέντευξη κάποια στελέχη του anime. Η Hiraoka Risuke αφιέρωσε λίγο χρόνο και καθησύχασε τους fans για την πορεία του κεντρικού πρωταγωνιστή.

Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Για όσους αναρωτιούνται τι επιφυλάσσει το μέλλον, οι περιπέτειες του Ash δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Όσο για το πώς θα συνεχιστούν οι περιπέτειές του, θέλουμε σας ανακοινώσουμε κατά την επόμενη μετάδοση του anime.

Λίγο αργότερα από αυτές τις δηλώσεις, ο πρόεδρος του TV Tokyo (είναι το κανάλι που παίζεται το anime στην Ιαπωνία), Ichiro Ishikawa, δήλωσε τα εξής:

Άκουσα ότι ο Ash που έγινε πρωταθλητής πρόσφατα, έχει θαυμαστές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι γιορτάζουν τη νίκη του. Ως το δίκτυο που μεταδίδει τα Pokémon, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμβαίνει αυτό στον Ash και θέλουμε να το γιορτάσουμε και εμείς.

Όπως καταλάβατε, το TV Tokyo δεν έχει στα σχέδιά του να «παρατήσει» τον Ash, αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για το πώς μπορεί να συνεχιστεί η ιστορία του.

Ποιο Pokémon είναι το καλύτερο για αγκαλιά; - Η κοινότητα απαντάει

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, η Rica Matsumoto, η οποία δίνει τη φωνή της στον Ash στην Ιαπωνία, είχε δηλώσει πρόσφατα τα εξής:

Παρόλο που ο Satoshi (έτσι ονομάζεται ο Ash στο ιαπωνικό anime) έχει κερδίσει τον τίτλο του δυνατότερου Pokémon trainer, δεν έχει γίνει ακόμα ο “master” που ονειρεύεται. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που άρχισα να παίζω τον Satoshi και έχει δουλέψει σκληρά κατά τη διάρκεια αυτής της μεγάλης μάχης.

Τα παιδιά που παρακολούθησαν την πρώτη σειρά το 1997, έχουν μεγαλώσει και νομίζω ότι κάποιοι έχουν απομακρυνθεί από το anime. Είναι ένα βήμα μακριά από το να γίνει ο πιο δυνατός στον κόσμο των Pokémon. Παιδιά και ενήλικες, υποστηρίξτε τον Satoshi!

Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: