Μεγάλο Unboxholics Event στην Κρήτη!

Στις 9/7, στα InSpot Ηρακλείου, γράφεται ιστορία...
05 Ιουλίου 2016 08:46
Μεγάλο Unboxholics Event στην Κρήτη!

Που θα το φανταζόταν ο υπογράφων, πως θα έφτανε κάποια στιγμή το μέσο που λέγεται "Unboxholics", να διοργανώνει event στην Κρήτη και μάλιστα ύστερα από τρομερή "πίεση" από την πλευρά του κοινού. Ξέρετε είναι πολύ σπουδαίο πράγμα ένα gaming/ tech μέσο, να μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο event στην επαρχία και στα νησιά μας. Είναι πολύ σπουδαίο, αλλά είναι και πολύ δύσκολο. Έχουμε όμως τη δική σας στήριξη και την υποστήριξη καλών συνεργατών, γι' αυτό και το τολμούμε.

Αυτό το Σάββατο, 9 Ιουλίου στις 17:00 το απόγευμα, οι Unboxholics σε συνεργασία με τους καλούς μας φίλους στα InSpot, διοργανώνουν στο κατάστημα InSpot Ηρακλείου (Μεραμβέλλου 14), ένα τεράστιο event που θέλουμε να πιστεύουμε θα μείνει στην ιστορία. Εκεί, πάνω από 12 άτομα της ομάδας μας, θα σας κρατήσουν συντροφιά μέχρι και τις 21:00 τουλάχιστον, αφού προηγηθούν όμορφα happenings. Από DJs και stage με παρουσίαση/ QnA και αποκάλυψη έκπληξη από τους Unboxholics, μέχρι και live εκτελέσεις για τις οποίες δε θέλουμε να πούμε περισσότερα. Φυσικά, όσοι παρευρεθούν στο κατάστημα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν, χωρίς καμία προϋπόθεση πέραν της παρουσίας σας στο κατάστημα, μέρος στη μεγάλη κλήρωση και να κερδίσουν έναν...σκασμό από δώρα. Δεκάδες gaming περιφερειακά από Cooler Master και Razer, καθώς και αμέτρητα gaming και anime καλούδια από το AnimeHouse.gr. Η είσοδος είναι, φυσικά, ελεύθερη.

Ζητούμε τη στήριξη όλων των φίλων μας στην Κρήτη. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ταξίδι το συγκεκριμένο και το εγχείρημα σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Τα λέμε στο νησί!

Δείτε το event μας στο Facebook!

Χάρτης

Βίντεο ανακοίνωση