Μας ΤΡΕΛΑΝΕ με αυτό που έφτιαξε ο Ινδιάνος! | Crystal Audio Party Speakers

Ένα τρελό απόγευμα με μία ακόμη τρελή συνταγή του Ινδιάνου!
22 Ιουνίου 2023 14:49
Μας ΤΡΕΛΑΝΕ με αυτό που έφτιαξε ο Ινδιάνος! | Crystal Audio Party Speakers

Στο ολοκαίνουργιο βίντεο των Unboxholics πήγαμε για ένα επικό -με όλη τη σημασία- ψηστήρι στην εξοχή της Αριδαίας με όλο το καλό παρεάκι. Βρήκαμε επίσης την αφορμή να ανεβάσουμε την ένταση του ψηστηριού σε επίπεδα party! 

Και αυτό έγινε με τα νέα φορητά Party ηχεία της Crystal Audio που με το μέγεθος, την φορητότητα και τα χαρακτηριστικά τους είναι ικανά να στήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα όπου κι αν είστε. Εκτός από αυτά μας τρέλανε όμως και η συνταγή που έφτιαξε ο Ινδιάνος!

Με τα Party Speakers της Crystal Audio είστε πλήρως εξοπλισμένοι για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο πάρτυ σας Aσύρματα φορητά ηχεία με LED φωτισμό party flame, ισχύς 80W (PRT14) και 120W (PRT16), Bluetooth 5.0 και ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας 6 ωρών για το PRT14 και 8 ωρών για το PRT16 (αναλόγως της έντασης). Mε δυνατότητα ασύρματης ταυτόχρονης σύνδεσης 2 ηχείων σε Stereo -ΤWS mode , FM radio και πολλαπλούς τρόπους σύνδεσης USB, SD card , Mic, Guitar, AUX in. Περιλαμβάνουν ασύρματο μικρόφωνο & τηλεχειριστήριο!

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω.