Δείτε ζωντανά το σημερινό event του PlayStation

Το οποίο θα εστιάσει στα Ιαπωνικά παιχνίδια και όχι μόνο
09 Μαρτίου 2022 19:01
Δείτε ζωντανά το σημερινό event του PlayStation

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και επίσημα. Όπως σας ενημερώσαμε, η Sony θα πραγματοποιήσει σήμερα ένα ολοκαίνουργιο State of Play σόου, για να δώσει στους gamers μια γεύση από το μέλλον του PlayStation.

Συγκεκριμένα, το νέο State of Play αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά απόψε το βράδυ, ακριβώς τα μεσάνυχτα. Το σόου θα έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά και θα περιλαμβάνει νέες ανακοινώσεις και ολοκαίνουργια πλάνα από τίτλους που γνωρίζουμε ήδη για τα PS4 και PS5. Αναλυτικότερα, η Sony θα εστιάσει σε παιχνίδια από Ιαπωνικές ομάδες ανάπτυξης και έτσι είναι πολύ πιθανό πως θα δούμε το επερχόμενο GhostWire: Tokyo που κυκλοφορεί σε μερικές εβδομάδες αποκλειστικά για το PS5, ενδεχομένως κάποιον τίτλο της Square Enix, όπως το Forspoken ή το Final Fantasy 16 και ίσως κάποιο project της Capcom, όπως το Street Fighter 6 που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Δείτε ζωντανά το σημερινό event του PlayStation μέσα από τον player που ακολουθεί:

Για την ιστορία, παρόλο που οι φήμες σχετικά με το τι θα δείξει η Sony οργιάζουν τις τελευταίες ώρες, σίγουρα μπορείτε να σβήσετε το PlayStation VR2 από την λίστα σας, αφού η εταιρία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποκαλύψει κάτι νεότερο για τα παιχνίδια του ή για το hardware στο συγκεκριμένο State of Play.