Δείτε ζωντανά το μεγάλο event του PlayStation 5

Το ρολόι μετράει αντίστροφα!
11 Ιουνίου 2020 17:18
Δείτε ζωντανά το μεγάλο event του PlayStation 5

Αδιαμφισβήτητα, κάθε φορά η άφιξη των κονσολών νέας γενιάς ενθουσιάζει όσο τίποτε άλλο τους gamers. Νέο hardware, νέα παιχνίδια, νέες εμπειρίες, νέες τεχνολογίες και γενικά ένα ‘άρωμα φρεσκάδας’, το οποίο θα καθορίσει τα επόμενα χρόνια της βιομηχανίας. Οποιοσδήποτε ασχολείται με το μέσο έχει κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένος. Επτά χρόνια μετά τη γενιά των PS4 και Xbox One, επιτέλους η στιγμή αυτή έφτασε.

Σίγουρα το 2020 ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι θα φανταζόμασταν. H πανδημία και διάφοροι άλλοι παράγοντες ανάγκασαν τις εταιρείες να παρουσιάσουν τις νέες κονσόλες τους με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Παρόλο που η Ε3 ακυρώθηκε, ο Ιούνιος και πάλι θα είναι καυτός για το gaming, αφού πολυάριθμα events έχουν προγραμματιστεί τόσο για τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα όσο και για τους επομένους.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε λοιπόν για το PlayStation 5. Η Sony έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο event για σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου, στο οποίο αναμένεται να δούμε τα παιχνίδια της κονσόλας. Αναλυτικότερα, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Βέβαια, αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε και μερικές ρεαλιστικές προβλέψεις για το αποψινό event πατώντας εδώ.

Πρέπει να σημειωθεί:

  • Το event θα έχει διάρκεια μιας ώρας.
  • Επειδή το προσωπικό της Sony εργάζεται από το σπίτι, η μετάδοση θα γίνει σε 1080p και 30FPS. Τα trailers των παιχνιδιών θα αναρτηθούν στη συνέχεια σε 4K ανάλυση για να πάρετε μια καλύτερη γεύση από τις δυνατότητες της κονσόλας.
  • Η Sony προτείνει να δείτε το σόου με ακουστικά, καθώς έχει κάνει μερικά “κόλπα” με τον ήχο.
  • Η εταιρία υπόσχεται πως αυτό θα είναι το πρώτο από τα events που θα ακολουθήσουν.

Ακολουθεί ο player μέσα απ' τον οποίο θα μπορείτε να δείτε ζωντανά το event.