PS Plus: Διαθέσιμα σήμερα τα δωρεάν παιχνίδια του Μαΐου για τα PS4 και PS5

Ώρα να αρχίσουν τα downloads!
07 Μαΐου 2024 16:12
PS Plus: Διαθέσιμα σήμερα τα δωρεάν παιχνίδια του Μαΐου για τα PS4 και PS5

Και επίσημα μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα, αφού ο κατάλογος του PlayStation Plus μόλις εμπλουτίστηκε με τις μηνιαίες του προσθήκες! Από σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου, είναι διαθέσιμα τα νέα δωρεάν παιχνίδια τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Φυσικά, οι νέες προτάσεις της Sony είναι προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Ξεκινώντας, οι κάτοχοι οι κάτοχοι PS4 και PS5 μπορούν πλέον να αποκτήσουν το EA Sports FC 24, που είναι το φετινό "ποδοσφαιράκι" και το επόμενο βήμα των πρώην "FIFA" παιχνιδιών της EA. Προφανώς είναι το highlight του μήνα και ένα παιχνίδι που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Συνεχίζοντας, από σήμερα είναι διαθέσιμο για το PS5 και τo Ghostrunner 2, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και αποτελεί έναν τίτλο που οι fans του Cyberpunk είδους θα λατρέψουν με το στιλάτο και ξέφρενό του slasher gameplay του.

Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια που συμπληρώνουν την τετράδα των PS Plus Essentials παιχνιδιών του Μαΐου είναι το Tunic, ένα adventure παιχνίδι με Legend of Zelda επιρροές και το Destiny 2: Lightfall, το οποίο είναι το ολοκαίνουργιο expansion του διάσημου shooter ΜΜΟ της Bungie που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024.

Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω παιχνίδια θα παραμείνουν διαθέσιμα για να τα αποκτήσετε μέχρι τις 17 Ιουνίου για το EA FC 24 και μέχρι τις 3 Ιουνίου για τα υπόλοιπα. Φυσικά, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Μάιο του 2024:

EA Sports FC 24 | PS5 & PS4

Ghostrunner 2 | PS5

Tunic | PS5 & PS4

Destiny 2 Lightfall | PS5 & PS4