Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2019 και έπειτα

Σχεδόν 70 τίτλοι που ανυπομονούμε να παίξουμε
31 Δεκεμβρίου 2018 11:11
Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2019 και έπειτα

Βρισκόμαστε μόλις μερικές ώρες πριν την εκπνοή του 2018, ενδεχομένως όταν διαβάζετε αυτές τις λέξεις να έχουμε υποδεχθεί ήδη το νέο έτος. Το 2018, κοιτάζοντας πίσω, ήταν μια ακόμη εκπληκτική χρονιά για το gaming, αφού μας χάρισε μοναδικές αναμνήσεις με ταξίδια όπως το God of War και το Red Dead Redemption II, ένωσε τις παρέες με το Super Smash Bros. Ultimate και ανέβασε την αδρεναλίνη μας με τις υψηλές ταχύτητες του Forza Horizon 4 και το εντυπωσιακό Spider-Man.

Ομοίως και το 2019 φαίνεται πως δεν θα απογοητεύσει. Συνεχίζοντας με τη σειρά αφιερωμάτων των Unboxholics για το κλείσιμο του 2018, ήρθε η ώρα να δούμε τα μερικά από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον και η λίστα είναι εντυπωσιακή, αφού απαρτίζεται από σχεδόν 70 αξιοσημείωτα παιχνίδια.

Βρείτε όλα τα αφιερώματα για την ανασκόπηση του 2018 πατώντας εδώ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε τα εξής:

  • Τα παιχνίδια που συμπεριλάβαμε είναι καταταγμένα με αλφαβητική σειρά.
  • Μερικά από τα παιχνίδια της λίστας πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.
  • Στόχος του άρθρου είναι να αποτελέσει απλά μια ‘πυξίδα’ για τις μελλοντικές κυκλοφορίες, ώστε να ξέρετε τι βρίσκετε στον gaming ορίζοντα. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου να κατατάξουμε ιεραρχικά τα παιχνίδια, ούτε να αναδείξουμε νικητές.

Έχοντας κάνει αυτές τις σημαντικές διευκρινήσεις και αφού ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τον Δημήτρη Σαλαμάρα για την πολύτιμη βοήθειά του με την δημιουργία της λίστα και τις περιγραφές πολλών παιχνιδιών, ας ξεκινήσουμε!


Ace Combat 7

Η σειρά Ace Combat κουβαλά μεγάλη ιστορία και το έβδομο κεφάλαιο έρχεται για να βάλει τους κατόχους των κονσολών της τρέχουσας γενιάς στο πιλοτήριο, σε επικές εναέριες μάχες που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Age of Empires IV

Το τέταρτο κεφάλαιο της θρυλικής strategy σειράς της Microsoft ανακοινώθηκε το 2017, αλλά από τότε δεν έχουμε ακούσει κάτι νεότερο. Ο τίτλος αναπτύσσεται από τους βετεράνους της Relic Entertainment που μεταξύ άλλων ευθύνονται για την σειρά Company of Heroes και σίγουρα είναι μια από τις πιο αναμενόμενες επερχόμενες κυκλοφορίες.

Animal Crossing 2019

Η community simulation σειρά της Nintendo έχει τη δική της φανατική κοινότητα, η οποία περιμένει με ανυπομονησία το νέο κεφάλαιο του Nintendo Switch που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Anthem

Σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2019, το Anthem θα προσφέρει στους παίκτες έντονες third-person shooting μάχες σε μεγάλα open-world περιβάλλοντα.

Babylon's Fall

Το νέο παιχνίδι της Platinum Games και της Square Enix θα ταξιδέψει τους παίκτες σε έναν φανταστικό μεσαίωνα. Αν κρίνουμε από το ιστορικό παιχνιδιών της ομάδας, τότε το αστραπιαίο γρήγορο σύστημα μάχης και η έμφαση στις μάχες είναι κάτι που το Babylon’s Fall σίγουρα θα έχει.

Battletoads

Μετά το Killer Instinct, άλλη μια θρυλική σειρά της Rare αναμένεται να επιστρέψει στην τρέχουσα γενιά. Ο λόγος γίνεται για το Battletoads, το οποίο αν δανείζεται έστω και λίγο από το DNA της σειράς, θα δυσκολέψει ακόμα και τους πιο σκληροπυρηνικούς παίκτες.

Bayonetta 3

Η γοητευτική μάγισσα επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ. Στο Bayonetta 3 οι παίκτες θα μπουν σε νέες μοναδικές περιπέτειες, όπου θα μπορούν να απολαύσουν ένα ανανεωμένο σύστημα μάχης με μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Beyond Good and Evil 2

Μετά από αναμονή πολλών χρόνων, το πολυπόθητο sequel είναι πιο κοντά από ποτέ. Η νέα περιπέτεια της Jade κάνει τη μετάβαση σε ένα χαοτικά μεγάλο open world περιβάλλον, όντας ένα υπερφιλόδοξο project από πέντε στούντιο της Ubisoft.

BIOMUTANT

Το Biomutant είναι ένα νέο IP από ένα νεοσύστατο στούντιο. Μαζί με το νέο αίμα έρχονται και φρέσκες ιδέες όμως. Το open-world, post-apocalyptic Kung-Fu fable RPG όπως το περιγράφει η ίδια η ομάδα ανάπτυξης, υπόσχεται ένα διαφορετικό και παράξενο κόσμο, έναν ιδιαίτερο και παραμετροποιήσιμο κεντρικό χαρακτήρα και ένα βαθύ combat σύστημα.

Bloodstained: Ritual of the Night

Το επερχόμενο 2D όνειρο του Koji Igarashi συνεχίζει να έχει αόριστο παράθυρο κυκλοφορίας. Ο "νονός" των Castlevania μας προσκαλεί σε μία νέα gothic αισθητικής περιπέτεια, η οποία θέλει να ξυπνήσει "νοσταλγικές" αναμνήσεις στους old school gamers και φυσικά, να προσφέρει καινούριες στους πιο νέους. Λογικά ο τίτλος θα καταφέρει να κυκλοφορήσει το 2019 και να προσφέρει την “Castlevania” δόση που επιθυμούμε.

Code Vain

Το anime-Souls RPG της Bandai Namco δανείζεται αρκετά στοιχεί από την σειρά Souls και τα χρησιμοποιεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το Code Vein θέλει να καλύψει και τους παίκτες που αναζητούν την Souls δόση τους, αλλά και τους fans των RPG παιχνιδιών.

Concrete Genie

Μια γλυκιά περιπέτεια από ένα νεοσύστατο στούντιο της Sony. Το Concrete Genie ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του χάρη στο πανέμορφο εικαστικό του.

Control

Η νέα προσπάθεια της Remedy μετά το Quantum Break έρχεται σε συνεργασία με την 505 Games και αποτελεί multiplatform κυκλοφορία. Ο σκοτεινός και μυστηριώδης κόσμος του Control είναι πολλά υποσχόμενος και το αφηγηματικό ταλέντο της φιλανδικής ομάδας δεν φαίνεται να λείπει.

Crackdown 3

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής το Crackdown 3 έρχεται επιτέλους τον Φεβρουάριο του 2019. Το παιχνίδι αναμένεται να προσφέρει εκρηκτική δράση για μέχρι 4 παίκτες στο campaign του, ενώ ενσωματώνει και ένα ιδιαίτερο multiplayer κομμάτι με physics που υπολογίζονται στο cloud.

Crash Team Racing: Nitro Fueled

Το άκρως αναμενόμενο Remake του Crash Team Racing έχει ήδη εντυπωσιάσει με τον ανανεωμένο οπτικοακουστικό του τομέα και καλεί τους παίκτες για μοναδικές αγωνιστικές περιπέτειες.

Cyberpunk 2077

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια αυτής της λίστας, το Cyberpunk 2077 αποτελεί το νέο πόνημα της CD Projekt RED μετά το αριστουργηματικό The Witcher 3. Ο γεμάτος τεχνολογία αλλά και μελαγχολία κόσμος του, σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ικανότητα που έχει δείξει το πολωνικού στούντιο, κάνουν τον δείκτη του hype να χτυπάει κόκκινο.

Days Gone

Το Bend Studio των Syphon Filter έρχεται να προσφέρει την δική του εκδοχή ενός open world παιχνιδιού με ζόμπι και προοπτικής τρίτου προσώπου. Ως survival τίτλος ο παίκτης θα πρέπει να είναι προσεκτικός για να επιβιώσει και να σκέφτεται πάντα στρατηγικά πριν την κάθε του κίνηση.

Dead Island 2

Το Dead Island 2 παραμένει άφαντο τα τελευταία χρόνια, αλλά η υπόσχεση των ατέλειωτων ωρών διασκέδαση σφάζοντας ορδές από ζόμπι κρατιέται ακόμα ζωντανή.

Dead or Alive 6

Το έκτο κεφάλαιο της διάσημης fighting σειράς της Team Ninja έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ. Νέοι χαρακτήρες, ένας βελτιωμένος οπτικοακουστικός τομέας και ακόμη περισσότερα combos σας περιμένουν στο νέο Dead or Alive 6.

Death Stranding

Ο Hideo Kojima ετοιμάζει κάτι πρωτόγνωρο για τη gaming βιομηχανία και έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω στο δημιούργημά του. Το Death Stranding συνδυάζει ένα φαντασμαγορικό καστ ηθοποιών, έναν απίστευτα σκοτεινό και περίεργο κόσμο και την εμμονή του Kojima για λεπτομέρεια. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων.

Devil May Cry 5

Το πέμπτο πολυπόθητο κεφάλαιο του Devil May Cry δείχνει πιο αυθεντικό και παραδοσιακό από ποτέ και καλεί τους παίκτες να σφάξουν οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στο μονοπάτι τους. Η περιπέτεια των Nero, Dante και V έρχεται και υπόσχεται ταχύτατη δράση γεμάτη μαγεία και στυλ.

Dirt Rally 2.0

Μετά το εξαιρετικό πρώτο Dirt Rally, η Codemasters υπόσχεται ακόμη περισσότερη ταχύτητα και αδρεναλίνη σε ανώμαλες off-road διαδρομές.

Doom Eternal

Μέταλ, αίμα και βία. Τρία πράγματα που χαρακτήρισαν για τα καλά το Doom του 2016 και σίγουρα θα κάνουν το ίδιο και για το νέο κεφάλαιο. Το Doom Eternal θα μας βάλει για ακόμη μία φορά σε μία δαιμονική κόλαση, όπου για να επιβιώσουμε θα πρέπει να κολυμπήσουμε στο αίμα των σκοτωμένων εχθρών μας.

Dragon Age 4

Παρόλο που έχουμε δει μόλις ένα μικρό teaser στα Game Awards 2018, το Dragon Age 4 είναι σίγουρα ένα από τα αναμενόμενα παιχνίδια της gaming βιομηχανίας. Το νέο μεγάλο RPG παιχνίδι της BioWare έρχεται και όπως είναι λογικό, θα είναι διαφορετικό και βελτιωμένο σε διαφόρους τομείς.

Dreams

Από την αποκάλυψη του PS4 το 2013 ακούμε για το Dreams της Media Molecule και το παιχνίδι αναμένεται επιτέλους το 2019. Το βρετανικό στούντιο σας καλεί να δημιουργήσετε τους δικούς σας ονειρικούς κόσμους όπου εσείς θα είστε ο Θεός της δικής σας πραγματικότητας.

Dying Light 2

Το sequel του Dying Light έρχεται με μια μεγάλη λίστα από βελτιώσεις και αλλαγές και υπόσχεται μια σκληροπυρηνική εμπειρία επιβίωσης σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι, άλλα στον όποιο οι άνθρωποι είναι ο χειρότερος εχθρός.

Far Cry New Dawn

Το νέο πολύχρωμο Far Cry κεφάλαιο συνεχίζει αμέσως μετά τα γεγονότα του Far Cry 5 και μεταφέρει τους παίκτες σε ένα μεταποκαλυπτικό περιβάλλον.

Final Fantasy VII Remake

Η Square Enix έκανε πραγματικότητα την ευχή πολλών οπαδών της κατηγορίας των JRPG το 2015. Το remake του θρυλικού Final Fantasy VII θα μας πει ξανά την επική ιστορία των Cloud και Sephiroth, με εξ' ολοκλήρου νέο τεχνικό τομέα, νέο σύστημα μάχης και δεκάδες ακόμη προσθήκες και βελτιώσεις.

Fire Emblem Three Houses

Το επερχόμενο tactical RPG του Nintendo Switch συνεχίζει την σειρά με νέους χαρακτήρες και δεκάδες βελτιώσεις και προσθήκες. Το Fire Emblem: Three Houses είναι το 16ο παιχνίδι του franchise, μένοντας πιστό στην συνταγή που αγαπήθηκε.

Gears 5

Θέτοντας γερά θεμέλια με το Gears 4, η The Coalition έρχεται τώρα να αλλάξει αρκετά την καθιερωμένη συνταγή των Gears of War στο πέμπτο κεφάλαιο που θα ακολουθεί την ιστορία της Kate.

Ghost of Tsushima

Ένα παιχνίδι που “έριξε σαγόνια” στην E3 2018 ήταν αναμφίβολα το Ghosts of Tsushima. Αυτή την φορά η Sucker Punch Productions θα μας πει μια πιο διαφορετική και ταυτόχρονα πιο μουντή ιστορία γύρω από τον τελευταίο σαμουράι στην πρώτη Μογγολική εισβολή της Ιαπωνίας.

Halo Infinite

Δείχνοντας να έχει μάθει από τα μεγάλα λάθη της στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, η 343 Industries αλλάζει κατεύθυνση με το Infinite και επιστρέφει στις ρίζες του Halo και στα χαρακτηριστικά που έκαναν την κοινότητα να λατρέψει τα δημιουργήματα της Bungie.

In the Valley of Gods

Το νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Firewatch, κάτω από την ομπρέλα της Valve. Χρειάζονται περισσότερες συστάσεις;

Jump Force

Το Jump Force είναι αυτό που περίμεναν οι fans των anime. Το απόλυτο fighting παιχνίδι που περιλαμβάνει χαρακτήρες από όλα τα διάσημα anime και βάζει τους παίκτες σε ένα ψηφιακό ρινγκ μάχης μέχρι τελικής πτώσης.

Kingdom Hearts III

Ο παραμυθένιος κόσμος που θα δούμε στο Kingdom Hearts III φαίνεται ήδη φανταστικός. Το ταξίδι του Sora είναι σίγουρο πως θα είναι γεμάτο περιπέτεια και ανατροπές και ήδη η αναμονή για το παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια έχει “χτυπήσει κόκκινο”.

Left Alive

Ο επερχόμενος survival action shooter τίτλος της Square Enix έχει έντονο άρωμα Metal Gear, καθώς δανείζετε το ταλέντο του Yoji Shinkawa, ενός από τους βασικούς καλλιτέχνες πίσω από τη σειρά του Kojima.

Luigi's Mansion 3

Ένα ακόμη θρυλικό franchise της Nintendo συνεχίζεται στο Switch. Το Luigi’s Mansion επιστρέφει για να σας βάλει σε ένα νέο κυνήγι φαντασμάτων όπου εσείς όπως και ο Luigi θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να καταφέρετε να δραπετεύσετε.

MediEvil Remake

Ο Sir Daniel σηκώθηκε από τον τάφο του για ακόμη μία φορά με έναν εντελώς ανανεωμένο οπτικοακουστικό τομέα. Το remake του παιχνιδιού θα σας ξυπνήσει σίγουρα νοσταλγικές αναμνήσεις

Metro Exodus

Η σκληροπυρηνική σειρά της σοβιετικής 4A Games υπόσχεται για άλλη μια φορά να μας μεταφέρει σε έναν επικίνδυνο και αφιλόξενο μεταποκαλυπτικό κόσμο όπου η ασφάλειά μας κρίνεται από την ικανότητά μας να επιβιώνουμε.

Metroid Prime 4

Η ευχή των gamers έγινε πραγματικά. Η σειρά-ορόσημο της Nintendo επιστρέφει στο Nintendo Switch, με το τέταρτο πολυπόθητο κεφάλαιό της και τη νέα περιπέτεια της Samus.

Minecraft: Dungeons

Η Mojang μετά το απίστευτα πετυχημένο Minecraft που έκανε το ντεμπούτο του σχεδόν δέκα χρόνια πριν, ετοιμάζεται επιτέλους να φέρει στην αγορά ένα νέο παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Minecraft: Dungeons που θα φέρει μια διαφορετική εμπειρία για τους οπαδούς των τετραγωνισμένων κόσμων.

Mortal Kombat 11

Περισσότερη βία, περισσότερο ξύλο, περισσότερα fatalities. Το Mortal Kombat 11 θα μείνει πιστό στην συνταγή της NetherRealm Studios και υπόσχεται ακόμη περισσότερη ωμή βία.

New Super Mario Bros. U Deluxe

Το φανταστικό 2D platforming παιχνίδι του Wii U θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch έτσι ώστε οι κάτοχοι της νέας κονσόλας να έχουν και αυτοί την ευκαιρία να απολαύσουν το ταξίδι του Mario.

Nioh 2

Το Samurai-Souls παιχνίδι της Team Ninja επιστρέφει με ένα δεύτερο κεφάλαιο που θα μας ταξιδέψει σε εφιαλτικά δαιμονικά μονοπάτια.

Oddworld: Soulstorm

Εξακολουθούμε να μην ξέρουμε πολλά για τα σχέδια της Oddworld Inhabitants, αλλά είναι αρκετό και μόνο που η ιστορική σειρά της επιστρέφει με ένα νέο κεφάλαιο που θα ξαναπεί μια πιο σκοτεινή εκδοχή της ιστορίας του Abe's Exoddus.

One Piece: World Seeker

Ένα αρκετά μεγάλο και φιλόδοξο project για όλους τους fans του One Piece anime ετοιμάζει η Bandai Namco. Στο One Piece World: Seeker οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο του Luffy σε ένα τεράστιο open-world κόσμο γεμάτο προκλήσεις και αμοιβές.

Ori and the Will of the Wisps

Το sequel του εξαιρετικού Ori and the Blind Forest αναμένεται να χαρίσει στους παίκτες άλλη μια σκληροπυρηνική metroidvania εμπειρία, με συγκινητική ιστορία και πανέμορφο εικαστικό.

Pokémon Switch

Μετά τα εισαγωγικά Pokémon: Let’s Go, η Nintendo και η Game Freak ετοιμάζουν το επόμενο μεγάλο βασικό RPG της σειράς. Ο άκρως αναμενόμενος τίτλος αναμένεται να αλλάξει αρκετά τη συνταγή της λατρεμένης σειράς και θα καταφθάσει το 2019.

Psychonauts 2

Το Psychonauts μπορεί αρχικά να ήταν εμπορική αποτυχία, αλλά με την πάροδο του χρόνο απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό. Πλέον, έπειτα από μια επιτυχημένη εκστρατεία χρηματοδότησης, το όνειρο πολλών fans έγινε πραγματικότητα και η Double Fine ετοιμάζει επιτέλους το sequel.

Rage 2

Το RAGE 2 υπόσχεται έντονη και ακατάπαυστη δράση με όπλα και οχήματα σε έναν θεότρελο μεταποκαλυπτικό κόσμο.

Resident Evil 2 Remake

Η ψηφιακή κόλαση των Leon και Claire έχει ήδη εντυπωσιάσει με τον ανανεωμένο οπτικοακουστικό τομέα. Όπως και στο παλιό παιχνίδι, έτσι και στο remake, ο παίκτης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις προμήθειές του εφόσον επιθυμεί να επιβιώσει.

Sekiro: Shadows Die Twice

Το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της FromSoftware ακούει στο όνομα Sekiro: Shadows Die Twice και θα μας μεταφέρει σε μια Samurai εποχή όπου τα αντανακλαστικά μας και οι ικανότητές μας με το katana θα κρίνουν πόσο ικανοί είμαστε για να προχωρήσουμε μπροστά.

Shenmue 3

Το όνειρο του Yu Suzuki και των fans επιτέλους θα πραγματοποιηθεί και το τρίτο κεφάλαιο του Shenmue θα συνεχίσει και πιθανότατα θα κλείσει την ιστορία του Ryo Hazuki.

Skull & Bones

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το Assassin’s Creed IV: Black Flag, η Ubisoft αποφάσισε να δημιουργήσει μια εμπειρία που εστιάζει αποκλειστικά στην πειρατική ζωή και κάπως έτσι γεννήθηκε το Skull & Bones. Μετά και την τελευταία καθυστέρηση που έλαβε ο τίτλος, η κυκλοφορία του είναι επιτέλους προγραμματισμένη για το 2019.

Star Wars: Jedi Fallen Order

Μπορεί το πρόσφατο παρελθόν των Star Wars παιχνιδιών να μην ιδιαίτερα καλό με το σάλο που είχε προκαλέσει το Battlefront II, αλλά τα έμπειρα χέρια των βετεράνων της Respawn Entertainment εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Super Meat Boy Forever

Οι λάτρεις των 2D Platformers πρέπει να ετοιμάζονται για μια ακόμη δύσκολη περιπέτεια που θα δοκιμάσει τα αντανακλαστικά και την υπομονή τους.

System Shock

Άλλο ένα θρυλικό παιχνίδι που αποτέλεσε σταθμό για το gaming αναμένεται να επιστρέψει ανανεωμένο. Το remake του System Shock θέλει να φέρει αντιμέτωπους με την SHODAN τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να βιώσουν το αρχικό δημιούργημα του Warren Spector και της Looking Glass Technologies και μετά από κάποια εμπόδια στην ανάπτυξή του, αναμένεται το 2020.

System Shock 3

Πέρα από το remake του πρώτου System Shock, οι λάτρεις της σειράς και των immersive sims γενικότερα έχουν να περιμένουν και ένα εξ’ ολοκλήρου νέο κεφάλαιο, με τον Warren Spector και πολλά μέλη της αρχικής ομάδας ανάπτυξης να επιστρέφουν για να πλαισιώσουν την ομάδα ανάπτυξης.

The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan

Στο ίδιο μονοπάτι με το Until Dawn, το Man of Medan είναι ένα horror παιχνίδι όπου οι αποφάσεις του παίκτη θα καθορίζουν την ζωή και το θάνατο κάθε ατόμου.

The Division 2

Η συνεργατική shooter περιπέτεια της Ubisoft θα μεταφέρει αυτή τη φορά τους παίκτες στην κατεστραμμένη Ουάσιγκτον. Ο τίτλος έρχεται με πληθώρα αλλαγών και βελτιώσεων, με την ομάδα να στοχεύει να διορθώσει πολλά από τα παράπονα που υπήρχαν για το πρώτο παιχνίδι.

The Last of Us Part II

Το πολυβραβευμένο The Last of Us της Naughty Dog ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη συνέχεια του, με το Part II που βρίσκει την Ellie γεμάτη θυμό και επιθυμία για εκδίκηση. Η ομάδα ανάπτυξης δείχνει πιο ώριμη και ικανή από ποτέ για να σταθεί αντάξια των τεράστιων προσδοκιών θέλοντας να προσφέρει στους gamers το απόλυτο sequel.

The Outer Worlds

Η Obsidian μετά από αρκετές κυκλοφορίες RPG τίτλων top-down προοπτικής, επιστρέφει σε ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου. Το The Outer Worlds φαίνεται πως κρατά ατόφιο τον πυρήνα που αγάπησαν οι παίκτες στο Fallout: New Vegas, μεταφέροντας τη δράση σε έναν sci-fi σκηνικό.

The Surge 2

Το “Souls” παιχνίδι της Deck13 επιστρέφει με ένα δεύτερο κεφάλαιο. Ο παίκτης θα χρειαστεί να ταξιδέψει σε μουντά και επικίνδυνα περιβάλλοντα όπου τα μόνα πράγματα που μπορούν να τον βοηθήσουν είναι η ψυχραιμία του και το πείσμα του.

Total War: Three Kingdoms

Το νέο κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς στρατηγικής αναμένεται να κρατήσει απασχολημένους τους λάτρεις τους είδους για πολλές, πολλές ώρες.

Trials Rising

Ίσως το πιο εθιστικό παιχνίδι της Ubisoft επιστρέφει. Το Trials Rising δεν χρειάζεται να κάνει κάτι διαφορετικό. Κωμικές τούμπες και ατελείωτα εναέρια κόλπα με μηχανές θα σας προσφέρουν αρκετές ώρες διασκέδασης.

Twin Mirror

Οι δημιουργοί του Life is Strange επιστρέφουν με μια νέα σκοτεινή επεισοδιακή περιπέτεια που θα δοκιμάσει την ηθική των παικτών.

WiLD

Ακόμη ένας χρόνος χωρίς να ακούσουμε τίποτα για το WiLD, το ιδιαίτερο παιχνίδι του Michel Ancel που ξεχωρίζει για το προϊστορικό του concept. Ίσως το 2019 ο τίτλος καταφέρει να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα της Sony και να μας ταξιδέψει στον άγριο κόσμο του.

Wolfenstein Youngblood

Μετά τα Wolfenstein: The New Order και The New Colossus, η σειρά της Bethesda συνεχίζεται με το Youngblood. Το παιχνίδι μας μεταφέρει 19 χρόνια μετά και οι κόρες του BJ αναλαμβάνουν τη δύσκολη αποστολή να βρουν τον πατέρα τους που αγνοείται, σκοτώνοντας όποια απομεινάρια των Ναζί έχουν απομείνει.

Yoshi's Crafted World

Μια γλυκιά περιπέτεια περιμένει τους κατόχους του Nintendo Switch με το Yoshi's Crafted World. Πρόκειται για ένα ακόμη αξιοσημείωτο platformer που εμπλουτίζει την βιβλιοθήκη της υβριδικής κονσόλας.


Καθώς ήταν αδύνατο να συμπεριλάβουμε όλες τις κυκλοφορίες του 2019, περιμένουμε τα σχόλιά σας για τυχόν ελλείψεις. Ποιο παιχνίδι περιμένετε εσείς περισσότερο το νέο έτος;

Tags: