Η Ε3 2017 στους Unboxholics!

Πλήρης, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση της μεγαλύτερης gaming γιορτής!
08 Ιουνίου 2017 23:03
Η Ε3 2017 στους Unboxholics!

Για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη gaming βιομηχανία, τους καταστηματάρχες και τους διανομείς, η E3 είναι μία πραγματικά σοβαρή υπόθεση. Ως gamers, όμως, που οφείλουμε να κοιτάμε τα βιντεοπαιχνίδια από μια πιο ρομαντική σκοπιά -τουλάχιστον αν θέλουμε να τα απολαμβάνουμε- η Electronic Entertainment Expo είναι μία γιορτή, ή όπως συνηθίζω να την αποκαλώ, πρόκειται για «πανηγύρι». Σαφώς και κάποιος με αντίληψη, εύκολα μπορεί να διακρίνει πως από εκεί πίσω παίζεται ένα σκληρό πόκερ, αλλά επιμένω πως εμάς θα πρέπει να μας απασχολεί μόνο η όμορφη πλευρά. Οπότε, κοιτώντας την E3 ως κάτι που μια φορά το χρόνο μας γεμίζει προσμονή για τα επόμενά μας ταξίδια, σε αυτούς τους εικονικούς κόσμους, μόνο ενθουσιασμένοι μπορούμε να είμαστε όταν μπαίνει ο Ιούνιος.

Η φετινή έκθεση, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα υποδεχθεί -πέρα από τον Τύπο- και κοινό στους χώρους της, στο Convention Center του Los Angeles των Η.Π.Α. Η E3 2017, ως επίσημη εναρκτήρια μέρα έχει την 13η του Ιούνη και ολοκληρώνεται δύο 24ωρα μετά. Ωστόσο, οι μηχανές «παίρνουν μπροστά» λίγο νωρίτερα. Το χορό ξεκινάει -αν και εκτός έκθεσης- η συνέντευξη Τύπου της EA το Σάββατο 10 Ιουνίου και τα αίματα ανάβουν τα μεσάνυχτα της Κυριακής με την παρουσίαση της Microsoft. Ένα 24ωρο μετά, σειρά έχει το PlayStation που τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει και την αυλαία των μεγάλων παρουσιάσεων κλείνει η Nintendo που φέτος μπαίνει δυναμικά στην έκθεση. Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των παρουσιάσεων των εταιριών (σε ώρες Ελλάδας) θα το βρείτε πατώντας εδώ.

Εμείς, ως Unboxholics, φέτος ξεκινήσαμε από νωρίς να εκπέμπουμε στο μήκος κύματος της E3. Αναλύσαμε τους τρεις μεγάλους παίκτες (Sony, Microsoft και Nintendo) ένα μήνα πριν την έκθεση, συγκεντρώσαμε όλα τα επιβεβαιωμένα και φημολογούμενα παιχνίδια που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Los Angeles και από εχθές έχουμε έτοιμο ένα ειδικό μέρος εντός του Unboxholics.com μέσα από το οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε με μεγαλύτερη άνεση τα όσα συμβαίνουν στην έκθεση. Κατηγοριοποίηση των άρθρων σύμφωνα με τις μεγάλες κατασκευάστριες, επιλογή Night Mode για πιο ξεκούραστη ανάγνωση των ειδήσεων τη νύχτα και καρφιτσωμένες οι σημαντικότερες ειδήσεις, είναι μόνο μερικά από αυτά που προσφέρονται στο ειδικό section. Όλα αυτά, έγιναν σάρκα και οστά, με την πολύτιμη βοήθεια του PlayStation, το οποίο φέτος είναι και ο επίσημος χορηγός μας.

Όσον αφορά τα Framerate Live!, έχουμε ήδη πραγματοποιήσει δύο Pre-E3 εκπομπές (μία με σχετική επικαιρότητα και μία με προβλέψεις), ενώ έχουμε προγραμματίσει τρεις μεγάλες εκπομπές κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μία για κάθε μέρα της. Συγκεκριμένα, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 12, 13 και 14 Ιουνίου αντίστοιχα, κάθε απόγευμα στις 18:00 θα ανοίγουμε τις κάμερες live και θα κουβεντιάζουμε τα όσα έχουμε δει στην E3 μέχρι εκείνη στιγμή. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, πως όχι μόνο θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις συνεντεύξεις Τύπου των εταιριών μέσα από ειδικά άρθρα που θα βρείτε στο E3 Section του Unboxholics.com, αλλά και φέτος κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των εταιριών, θα υπάρχει live chat, ώστε η κοινότητα να σχολιάζει παρέα τις εξελίξεις.

Εμείς, λοιπόν, είμαστε έτοιμοι. Ελάτε να βιώσουμε μαζί το μεγάλο πανηγύρι. Ευχόμαστε, νικητές απ’ όλο αυτό, να βγουν για ακόμα μία φορά τα βιντεοπαιχνίδια και οι gamers!

Καλή E3!

Tags: