Η E3 2024 μάλλον δε θα πραγματοποιηθεί - Αποχώρησε η ReedPop από μελλοντικές εκδηλώσεις

Η ESA ετοιμάζεται να ανανεώσει το event μάλλον το 2025
07 Σεπτεμβρίου 2023 18:47
Η E3 2024 μάλλον δε θα πραγματοποιηθεί - Αποχώρησε η ReedPop από μελλοντικές εκδηλώσεις

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες που αφορούν το μέλλον της πασίγνωστης gaming έκθεσης, E3. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που φέρνει τώρα το GamesIndustry.biz, η εταιρία ReedPop που συνεργάζεται με την ESA (Entertainment Software Association), θα αποχωρήσει από τις μελλοντικές εκδηλώσεις και η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί. 

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο site, εάν η E3 επιστρέψει το 2024, τότε θα πραγματοποιηθεί σε ένα διαφορετικό χώρο και όχι στο Los Angeles Convention Center που λαμβάνει χώρα από το 2008. Ναι, όπως μαθαίνουμε τώρα, ακόμα δεν είναι σίγουρο εάν υπάρξει η E3 2024. 

Από την άλλη, η ESA φαίνεται ότι συνεχίζει να έχει μεγάλα σχέδια για την E3 και εργάζεται σε μία “επαναφορά” που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα το 2025, δηλαδή σε δύο χρόνια από τώρα ή και αργότερα.  

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ESA, Stanley Pierre-Louis, δήλωσε τα εξής στο Gamesindustry.biz: 

Εκτιμούμε τη συνεργασία με την ReedPop τους τελευταίους 14 μήνες και υποστηρίζουμε τις συνεχείς προσπάθειές τους να φέρουν τη βιομηχανία και τους θαυμαστές μαζί μέσω των διάφορων εκδηλώσεων. Ενώ η εμβέλεια της E3 παραμένει απαράμιλλη στον κλάδο μας, συνεχίζουμε να διερευνούμε πώς μπορούμε να την εξελίξουμε για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τη βιομηχανία των videogames και αξιολογούμε κάθε πτυχή της εκδήλωσης, από το format μέχρι και την τοποθεσία. 

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για την E3 τους επόμενους μήνες. 

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η ReedPop είχε υπογράψει μια πολυετή συμφωνία για να κάνει ουσιαστικά ‘reboot’ την E3, η οποία έχει να φιλοξενήσει κόσμο από το 2019. Η E3 2023 ακυρώθηκε φέτος τελευταία στιγμή λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος όπως είχαν ανακοινώσει οι διοργανωτές, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι των ReedPop και ESA. 

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: