10 facts που μάλλον δε γνωρίζετε για το Oppenheimer

Μια νέα συνεργασία ξεκινά
31 Αυγούστου 2023 17:48
10 facts που μάλλον δε γνωρίζετε για το Oppenheimer

Όσο φαντασμαγορικός είναι ο κόσμος των ταινιών, άλλο τόσο συναρπάζουν και κάποια facts, τα οποία συνοδεύουν τις κινηματογραφικές παραγωγές. Θέλοντας να εντείνουμε και άλλο την παρουσίαση αυτού του πολύ ενδιαφέροντα κόσμου των «facts», το Unboxholics.com ξεκινάει μια νέα, όμορφη συνεργασία με την Μαρία Σοϊλεμέζογλου, γνωστή εδώ και χρόνια στο YouTube για το ‘Weirdfactshow’.

Από σήμερα λοιπόν, ένα μέρος του Weirdfactshow θα φιλοξενείται στις σελίδες του ιστοτόπου μας. Η αρχή γίνεται (μα με τι άλλο!) με το Oppenheimer και 10 facts για την υπερπαραγωγή του Christopher Nolan που πιθανότατα δε γνωρίζατε.

Για παράδειγμα, μάλλον δε γνωρίζατε ότι ο τρόπος που παρουσίασαν το ‘Trinity’ τεστ βασίστηκε περισσότερο σε αυτά που έλεγαν γι’ αυτό οι άνθρωποι που το έζησαν, παρά στα πλάνα που κατέγραψαν την έκρηξη τότε. Ομοίως πολλοί δε γνωρίζουν πως ο Cillian Murphy χρειάστηκε όντως να μάθει απ’ έξω να γράφει απίστευτα σύνθετες εξισώσεις, έχοντας στο πλευρό του τον Kip Thorne, Θορν, έναν φυσικό με βραβείο νόμπελ, για να τον συμβουλεύει. Ο ίδιος ήταν σύμβουλος επιστήμης και στο Interstellar!

Για αυτά και ακόμη περισσότερα facts μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί. Enjoy!