5 σειρές που αξίζει να δείτε στο Apple TV+  | Μέρος 3ο

Νέες προτάσεις
16 Αυγούστου 2023 23:02
5 σειρές που αξίζει να δείτε στο Apple TV+  | Μέρος 3ο

Πρόσφατα ξεκινήσαμε μια σειρά άρθρων που σας παρουσιάζαμε μερικές σειρές που αξίζει να παρακολουθήσετε αν είστε συνδρομητές στο Apple TV+. Το πρώτο μέρος μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ, ενώ εάν πατήσετε εδώ θα διαβάσετε το 2ο μέρος. Τα άρθρα αυτά συνεχίζονται επειδή, λοιπόν, με 5 ακόμα τηλεοπτικές σειρές που θα βρείτε στην streaming υπηρεσία της Apple, για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο τώρα το καλοκαίρι.

Οι νέες 5 προτάσεις μας σειρών για το Apple TV+ είναι οι εξής: Shrinking, WeCrashed, Dr. Brain, See και Hijack.

Shrinking (Η Θεραπεία Ξέφυγε)

Οι Bill Lawrence και Brett Goldstein, δημιουργοί της πολυβραβευμένης με Emmy σειράς, Ted Lasso, επιστρέφουν με μια νέα σειρά στην υπηρεσία της Apple με πρωταγωνιστές τους Jason Segel του "How I Met Your Mother" και τον θρυλικό Harrison Ford (Indiana Jones, Star Wars), σε ρόλους που θα κοντραριστούν ευθέως ο ένας με τον άλλον.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: Ο Τζίμι πενθεί για τον χαμό της γυναίκας του, ενώ παράλληλα είναι πατέρας, φίλος και ψυχολόγος. Αποφασίζει να δοκιμάσει μια νέα προσέγγιση με οποιονδήποτε συναναστρέφεται: αφιλτράριστη, ωμή ειλικρίνεια. Μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του βοηθώντας άλλους; Θα τον φέρει αυτό πίσω στο φως;

Το σενάριο της νέας κωμικής σειράς της Apple συνυπογράφουν οι: Bill Lawrence, Jason Segel, Brett Goldstein και Brian Gallivan. Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Jessica Williams, Christa Miller, Luke Tennie, Michael Urie, και Lukita Maxwell.

WeCrashed

Το WeCrashed είναι μια πρόσφατη σειρά στο Apple TV+ που έχει πρωταγωνιστή τον Jared Leto, αλλά και πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway. Το WeCrashed βασίζεται στο ομώνυμο podcast που ακολουθεί την άνοδο και την πτώση της WeWork, μιας εταιρείας που παρείχε κοινόχρηστους χώρους εργασίας για νέες επιχειρήσεις τεχνολογίας και άλλα επιχειρηματικά εγχειρήματα.

Η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στον Adam Neumann (Leto), συνιδρυτή της εταιρείας, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί από διευθύνων σύμβουλος το 2019 μετά από αναφορές που έγιναν εις βάρος του για κακομεταχείριση του προσωπικού και όχι μόνο.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: Ο Άνταμ Νόιμαν είναι ένας νεαρός επιχειρηματίας που βρίσκει τον δρόμου του στον κόσμο των επιχειρήσεων, όταν γνωρίζει τη Ρεμπέκα, που τον εμπνέει να ιδρύσει μια εταιρία.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Kyle Marvin, America Ferrera, O. T. Fagbenle και Theo Stockman.

Dr. Brain

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας πάρει τα μυαλά -στην κυριολεξία- αφού το Dr. Brain θυμίζει κάτι από "Maniac" και "Possessor" και έρχεται από τον οραματιστή σκηνοθέτη Kim Jee-Woon των The Age of Shadows, A Bittersweet Life και A Tale of Two Sisters.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: Ο Σεγουόν, λαμπρός επιστήμονας που ερευνά τον εγκέφαλο, ζει ένα τραγικό προσωπικό δράμα. Προσπαθώντας απεγνωσμένα να ανακαλύψει τι συνέβη στην οικογένειά του, συγχρονίζεται εγκεφαλικά με τους νεκρούς, ώστε να αντλήσει στοιχεία από τις αναμνήσεις τους.

Τον επιστήμονα υποδύεται ο Lee Sun-kyun που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στα βραβευμένα με Όσκαρ, "Παράσιτα" του Bong Joon-ho. Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι: LEE You-young, PARK Hee-soon, SEO Ji-hye και LEE Jae-won. Η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο webtoon του Hongjacga.

See

Το See με τον Jason Momoa είναι από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του Apple TV+, αλλά δεν την έχουν παρακολουθήσει πολλοί στην Ελλάδα. Αν είστε από εκείνους τότε να σας πούμε ότι αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας, καθώς πρόκειται για μία απολαυστική σειρά που είναι ό,τι πρέπει για να δείτε τώρα.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: Στο μακρινό μέλλον, το ανθρώπινο είδος έχει χάσει την όρασή του. Ο Jason Momoa πρωταγωνιστεί ως ο πατέρας διδύμων, που γεννιούνται με τη μυθική ικανότητα της όρασης, και πρέπει να προστατέψει τη φυλή του απέναντι σε μια απειλητική βασίλισσα.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Steven Knight των Peaky Blinders και Taboo με showrunner στην 3η σεζόν τον Jonathan Tropper.

Μαζί με τον Jason Momoa παίζουν οι εξής ηθοποιοί: Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James και David Hewlett.

Hijack

Ο Idris Elba μπλέκει σε μια αεροπειρατεία στη νέα σειρά του Apple TV+, ενώ το σόου είναι μια δημιουργία του George Kay του Lupin, αλλά και του Jim Field Smith του Criminal.

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: Το Hijack είναι ένα θρίλερ αγωνίας που ακολουθεί το ταξίδι ενός αεροπειρατή που κατευθύνεται προς το Λονδίνο σε μία πτήση που διαρκεί επτά ώρες, ενώ οι αρχές αγωνίζονται για να μάθουν κάποιες απαντήσεις.

Πρωταγωνιστούν οι Mohamed Elsandel ως Jaden, Idris Elba ως Sam Nelson, Holly Aird ως Amanda, Archie Panjabi ως Zahra Gahfoor, Kate Phillips ως Colette, James Burrows, Ben Miles ως Pilot Robin Allen, Max Beesley ως DI Daniel Farrell, Eve Myles ως Alice Sinclair, Neil Maskell ως Stuart, Gretchen Egolf ως Adelaide, Rochenda Sandall ως Kate Miller, Justin Salinger ως Alec, Aimée Kelly ως Jamie Constantinou και άλλοι.

Εάν θέλετε και 4ο μέρος πείτε μας στα σχόλια!

Tags: