Επίσημο: To Monarch: Legacy of Monsters θα συνεχιστεί στο Apple TV+!

Έρχεται η 2η σεζόν
12 Απριλίου 2024 15:45
Επίσημο: To Monarch: Legacy of Monsters θα συνεχιστεί στο Apple TV+!

Μετά την αρκετά μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνωρίζει το Godzilla x Kong: The New Empire, αλλά και την επιτυχία που είδε το Monarch: Legacy of Monsters, η Apple έκλεισε μια νέα συμφωνία με την Legendary που μάλλον θα χαροποιήσει τους fans.

Όπως μαθαίνουμε από το Bloody Disgusting, η Apple έδωσε το πράσινο φως για τη 2η σεζόν του Monarch: Legacy of Monsters. Παράλληλα με αυτό το ευχάριστο νέο, η εταιρία έδωσε και πάλι τα χέρια με την Legendary Entertainment για να φέρουν στο Apple TV+ νέες spin-off σειρές που θα βασίζονται πάνω σε αυτό το σύμπαν.

Το Monarch: Legacy of Monsters έκανε πρεμιέρα στα τέλη του 2023 στο Apple TV+ και τα πήγε εξαιρετικά σε ακροαματικότητα, ενώ ήταν το πρώτο τηλεοπτικό project από το Monsterverse της Legengady που περιλαμβάνει διάφορα τέρατα όπως ο Godzilla και ο King Kong.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ούτε για τη 2η σεζόν του Monarch: Legacy of Monsters, αλλά ούτε σε τι ακριβώς θα εστιάσουν οι νέες σειρές του Apple TV+. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 2ος κύκλος έρχεται και πάλι από τους δημιουργούς Chris Black και Matt Fraction

"Το Monarch: Legacy of Monsters άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές, στο μυαλό και στη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο", είπε ο Morgan Wandell, επικεφαλής διεθνούς ανάπτυξης του Apple TV+.

Το Legacy of the Monsters διηγείται την ιστορία μιας οικογένειας που έχει μια μεγάλη ιστορία όσον αφορά το τεράστιο τέρας και ανακαλύπτει πως σχετίζεται με τη μυστική οργάνωση Monarch. Οι Kurt και Waytt Russell υποδύονται τον ίδιο χαρακτήρα σε διαφορετική ηλικία, έναν αξιωματικό ονόματι Lee Shaw. Η σειρά εξερευνά τρεις γενιές που σχετίζονται κάπως με τα τεράστια τέρατα.

Η επίσημη πλοκή αναφέρει:

Μετά την τεράστια μάχη μεταξύ Godzilla και Titans που ισοπέδωσε το San Francisco, το Monarch: Legacy of Monsters ακολουθεί δύο αδέρφια που βαδίζουν στα βήματα του πατέρα τους για να ανακαλύψουν τη σύνδεση μεταξύ της οικογένειάς τους με τη μυστική οργάνωση Monarch. Το δραματικό έπος – που εκτείνεται σε τρεις γενιές – αποκαλύπτει θαμμένα μυστικά και τους τρόπους με τους οποίους τα επικά γεγονότα που συντρίβουν τη γη μπορούν να αντηχούν στη ζωή μας».

Το Monarch: Legacy of the Monsters παίζει αποκλειστικά μέσα από το Apple TV+.