5 ταινίες που αξίζει να δείτε αν έχετε Apple TV+

Ίσως τις είχατε αφήσει για αργότερα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή
07 Αυγούστου 2023 13:50
5 ταινίες που αξίζει να δείτε αν έχετε Apple TV+

Ύστερα από τα 2 μέρη με σειρές που αξίζουν να παρακολουθήσετε στο Apple TV+, έφτασε η στιγμή και για τις ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε 5 προτάσεις μας με ταινίες που αξίζει να παρακολουθήσετε εάν είστε συνδρομητές στην υπηρεσία της Apple.

5 ταινίες που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας σε περίπτωση που δεν τις έχετε παρακολουθήσει μέχρι τώρα. Πρόκειται για τα CODA, The Tragedy Of Macbeth, Tetris, Emancipation και Wolfwalkers.

Ας τις δούμε όμως πιο αναλυτικά:


CODA (CODA: Στον ρυθμό της καρδιάς)

Το CODA είναι ίσως από τα καλύτερο “Apple Originals” που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην υπηρεσία. Σίγουρα αξίζει την προσοχή σας εάν δεν την έχετε παρακολουθήσει ήδη. Η ταινία της Sian Heder έγραψε ιστορία με το απόλυτο 3/3 κερδίζοντας όλα τα βραβεία Όσκαρ για τα οποία ήταν υποψήφια στις κατηγορίες Διασκευασμένου Σεναρίου, Β' Ανδρικού Ρόλου (για τον Troy Kotsur) και Καλύτερης Ταινίας.

Η περίληψη της Apple αναφέρει: Βραβευμένο με 3 Όσκαρ, μεταξύ αυτών Καλύτερης Ταινίας και Β’ Ανδρικού Ρόλου. Ως παιδί κωφών, η Ρούμπι είναι το μόνο ακούον άτομο στην οικογένειά της. Όταν αν ακαλύπτει το πάθος της για το τραγούδι, η Ρούμπι καλείται να διαλέξει ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις και το όνειρό της. Απέσπασε το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

The Tragedy Of Macbeth (Η Τραγωδία του Μάκβεθ)

Το The Tragedy Of Macbeth έρχεται από τον Joel Coen και την A24. Το κλασσικό έργο του Σαίξπηρ έρχεται με τους Denzel Washington και Frances McDormand ως Lord Macbeth και Lady Macbeth αντίστοιχα, καθώς και τους Brendan Gleeson ως King Duncan, Harry Melling ως Malcolm, Corey Hawkins και Kathryn Hunter.

Η περίληψη της Apple αναφέρει: Υποψήφιο για 3 Όσκαρ, μεταξύ αυτών Α’ Ανδρικού Ρόλου. Ο Denzel Washington και η Frances McDormand πρωταγωνιστούν στην τολμηρή και άγρια διασκευή του Joel Coen. Μια ιστορία φόνου, τρέλας, φιλοδοξίας και οργιλής πανουργίας.

Tetris

Η Apple θέλει να σας παρουσιάσει την παράξενη ιστορία του θρυλικού παιχνιδιού που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές εδώ και πολλές δεκαετίες. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Henk Rogers. Αν είστε λάτρεις του βιντεοπαιχνιδιού σίγουρα αξίζει να το παρακολουθήσετε.

Η περίληψη της Apple αναφέρει: Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Αμερικανού πωλητή βιντεοπαιχνιδιών Χενκ Ρότζερς( Τάρον Έγκερτον) και την ανακάλυψη του Tetris το 1988. Όταν αποφασίζει να παρουσιάσει το παιχνίδι στον κόσμο, μπαίνει σε έναν επικίνδυνο ιστό ψεμάτων και διαφθοράς πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα.

Emancipation (Απελευθέρωση)

Το Emancipation είναι ένα εποχικό δράμα που βασίζεται σε μία πραγματική ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Will Smith και σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει παλιότερα και ο ίδιος ο ηθοποιός, αυτή είναι η δυσκολότερη ταινία που έκανε ποτέ.

Η περίληψη της Apple αναφέρει: Εμπνευσμένο από τη συναρπαστική αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που θα έκανε τα πάντα για την οικογένειά του και για την ελευθερία. Όταν ο Πίτερ, ένας σκλάβος, ρισκάρει τη ζωή του για να δραπετεύσει και να επιστρέψει στην οικογένειά του, ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι αγάπης και σθένους.

Wolfwalkers

Και μία διαφορετική ταινία στην λίστα, για εκείνους που θέλουν να δουν ένα animation. Το Wolfwalkers έχει εξαιρετικές κριτικές στο IMDB και σίγουρα αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία αν είστε συνδρομητές στο Apple TV+.

Η περίληψη της Apple αναφέρει: Μια νεαρή μαθητευόμενη κυνηγός ταξιδεύει με τον πατέρα της στην Ιρλανδία για να βοηθήσουν στην εξολόθρευση της τελευταίας αγέλης λύκων. Όμως, τα πάντα θα αλλάξουν όταν η κοπέλα γίνει φίλη με ένα ελεύθερο πνεύμα, ένα κορίτσι από μια μυστηριώδη φυλή που λέγεται ότι τη νύχτα μεταμορφώνεται σε λύκους.

Βρείτε τα 2 μέρη με τις σειρές του Apple TV+ πατώντας εδώ και εδώ.

Tags: