Το Death Stranding έκρυβε ένα μυστικό εδώ και 4 χρόνια!

Μια καλά κρυμμένη λεπτομέρεια μόλις αποκαλύφθηκε
26 Ιουλίου 2023 17:02
Το Death Stranding έκρυβε ένα μυστικό εδώ και 4 χρόνια!

Έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που το Death Stranding πρωτοκυκλοφόρησε για το PS4 και ακόμη η κοινότητα ανακαλύπτει κρυμμένες λεπτομέρειες που επιμελήθηκε ο Hideo Kojima και η ομάδα του. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ένα βίντεο που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ενώ η ιδιαίτερη εμπειρία έχει περισσότερο να κάνει με τη μοναχική εξερεύνηση, δεν λείπουν και τα έντονα, γεμάτα δράση set-pieces. Σε ένα από αυτά, λοιπόν, κρυβόταν εδώ και μια τετραετία μια φανταστική πινελιά. Σύμφωνα με τον χρήστη Naven0m στο Twitter, αν στο τελικό boss fight ο χρήστης αρνηθεί να παλέψει με τον Higgs, κάνοντας συνεχώς block, ο Higgs, δυσαρεστημένος, αρπάζει τον παίκτη και του δαγκώνει το αυτί!

Το αξιοσημείωτο δεν είναι ότι υπάρχει ένα τέτοιο ειδικό animation που παίζει σε αυτή τη σπάνια περίπτωση, αλλά πως η ενέργεια αυτή έχει ως αποτέλεσμα μια μόνιμη επίπτωση. Ποια είναι αυτή; Ο Higgs, βίαια, ξεριζώνει ένα ολόκληρο κομμάτι από το αυτί του Sam, το οποίο πετάει μέσα στη μαύρη λάσπη στην οποία λαμβάνει χώρα η μάχη. Από εκεί και έπειτα, μετά τον τερματισμό του τίτλου, ο κεντρικός χαρακτήρας συνεχίζει με το αυτί του να είναι κατεστραμμένο! Η μάχη, λοιπόν, αφήνει ένα μόνιμο σημάδι που δε φεύγει ποτέ!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο που συζητήθηκε έντονα στα social media.

Προφανώς, μιας και το  Death Stranding υπάρχει πλέον διαθέσιμο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πολλοί αναρωτήθηκαν αν η ανακάλυψη είναι όντως αληθινή, αμφιβάλοντας αν είναι κάποιο mod που έφτιαξε η PC κοινότητα. Η αυθεντικότητα της ανακάλυψης ωστόσο, επιβεβαιώθηκε όταν ο ίδιος ο Hideo Kojima, ο δημιουργός του Death Stranding, έκανε retweet το βίντεο. Πράγματι, λοιπόν, η αιματηρή αυτή λεπτομέρεια ήταν ένα μυστικό του ιδιαίτερου παιχνιδιού της Kojima Productions, προσθέτοντας άλλο μια ακόμη πινελιά ρεαλισμού και βιαιότητας στην ήδη καθηλωτική του αφήγησηG.

Για την ιστορία, ο Hideo Kojima είναι περίφημος για τέτοια καλά κρυμμένα μυστικά και λεπτομέρειες στα παιχνίδια του, από το γεμάτο μηνύματα PT μέχρι τα Metal Gear. Κλείνοντας, λοιπόν, ορίστε δυο άκρως χαρακτηριστικά, αγαπημένα μου παραδείγματα:

Ο The End μπορεί να πεθάνει από γηρατειά στο Metal Gear Solid 3, αν οι παίκτες περιμένουν μια ολόκληρη, πραγματική εβδομάδα μέσα στο Boss Fight!

Στο Metal Gear Solid 2, το 2001, υπήρχαν παγάκια που έλιωναν real time σε μια κουζίνα εντός του παιχνιδιού!