Sekiro: Shadows Die Twice Video Review - Αγνό, παρθένο gaming...

Sekiro: Shadows Die Twice Video Review - Αγνό, παρθένο gaming...

16 Απριλίου 2019 14:45
"ΚΑΤΑΝΑ ΟΛΑ"

Περίπου τρία χρόνια μετά το Dark Souls III, η λατρεμένη FromSoftware και ο ιδιοφυής Hidetaka Miyazaki επιστρέφουν με το Sekiro: Shadows Die Twice. Eίναι ένα σκληροπυρηνικό, απαιτητικό single-player αριστούργημα, χωρίς online στοιχεία, χωρίς multiplayer, χωρίς store, χωρίς lootboxes και χωρίς micro-transactions.

Μέσα από το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να μάθετε αναλυτικά την άποψή μου για τις αλλαγές στην Soulsborne φόρμουλα, τους νέους μηχανισμούς, τη δυσκολία, τα περιβάλλοντα, τους εχθρούς, τα bosses και όλες τις υπόλοιπες πτυχές του τίτλου της FromSoftware.

Συνοψίζοντας : Αν και αρχικά φοβόμουν ότι το Sekiro δεν είναι το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της FromSoftware, ο Miyazaki και η παρέα του με διέψευσαν πανηγυρικά. Πρόκειται για μια πλήρης, πλούσια, φρέσκια και μεγαλειώδης εμπειρία που στέκεται επάξια δίπλα στα Dark Souls και στο Bloodborne. Μικρά παραπονάκια σαφώς και υπάρχουν, περιθώρια για βελτίωση σε κάποιους τομείς υφίστανται, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Sekiro είναι ένα σκληροπυρηνικό απαιτητικό single-player αριστούργημα, χωρίς online στοιχεία, χωρίς multiplayer, χωρίς store, χωρίς lootboxes και χωρίς micro-transactions. Αγνό, παρθένο gaming...
Box Art
Tested on : Xbox One
Developer : FromSoftware
Publisher : Activision
Distributor : IGE S.A.
Available for : PS4, Xbox One, PC
Release date : 22-03-2019