Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιούλιος 2022

Stranger Things 4 Vol. 2, Resident Evil, The Gray Man και άλλα!
28 Ιουνίου 2022 08:22
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Ιούλιος 2022

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Ιουλίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδικά, για όλα τα γούστα. Όπως κάθε μήνα, έτσι και σήμερα, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλο το νέο περιεχόμενο που έρχεται στην υπηρεσία. Ο Ιούλιος, λοιπόν, δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, μιας και την ερχόμενη Παρασκευή θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 4 Vol. 2, το οποίο μάλιστα θα είναι τεράστιο σε διάρκεια.

Ωστόσο, μέσα στον μήνα, πρόκειται να δούμε και την πρώτη live-action τηλεοπτική σειρά του Resident Evil, με το Netflix να υπόσχεται πως η σειρά αυτή θα καθηλώσει τόσο τους fans των παιχνιδιών, όσο και αυτούς που δε γνωρίζουν το franchise. Ο Ιούλιος έχει και μία τεράστια blockbuster ταινία, το The Gray Man, με τους Ryan Gosling και Chris Evans, η οποία σίγουρα θα κλείσει το μάτι σε πολλούς.

Τα Highlights του Netflix για τον Ιούλιο:


Stranger Things 4: Volume 2

Τα δύο τελευταία επεισόδια του Stranger Things 4 έρχονται την 1η του Ιουλίου στο Netflix και όπως σας είχαμε ενημερώσει, η διάρκειά τους θα είναι αρκετά μεγάλη. Το επεισόδιο 8 θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Στο Stranger Things 4 παίζουν οι: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Matthew Modine, Priah Ferguson, Cara Buono, Brett Gelman, Robert Englund και Tom Wlaschiha.

Resident Evil

Έτος 2036 - 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick του John Wick, που υποδύεται τον Albert Wesker, Ella Balinska (Charlie's Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Το Resident Evil θα κάνει πρεμιέρα με 8 επεισόδια στις 14 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix.

The Gray Man

Οι αδερφοί Russo του Avengers: Endgame σκηνοθετούν το νέο κατασκοπευτικό blockbuster φιλμ του Netflix, ενώ πρωταγωνιστούν οι Ryan Gosling και Chris Evans.

Ο "Gray Man" είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι (Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως "Σιέρα Σιξ". Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον). Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

Πρόκειται για την ακριβότερη πρωτότυπη παραγωγή στην ιστορία του Netflix με budget που ξεπερνάει τα $200 εκατομμύρια, ενώ υπάρχουν βλέψεις ώστε να μετατραπεί σε ένα σύμπαν με spinoff ταινίες που θα θυμίζουν στο στιλ το franchise του James Bond.

The Longest Night

Tο "The Longest Night" (Η Πιο Μεγάλη Νύχτα) αναμένεται να καθηλώσει τους συνδρομητές του Netflix και ειδικά όσους λατρεύουν τις ισπανικές παραγωγές.

Ένοπλοι περικυκλώνουν μια ψυχιατρική φυλακή και διακόπτουν κάθε επικοινωνία. Σκοπός τους είναι να συλλάβουν τον κατά συρροή δολοφόνο Σιμόν Λάγο. Έξι επεισόδια. Μία νύχτα.

Το cast περιλαμβάνει τους Fran Berenguer, Alberto Ammann, David Solans, José Luis García Pérez, Luis Callejo, Roman Rymar και Maria Caballero. Τη σειρά σκηνοθετεί ο Óscar Pedraza, ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Xosé Morais και Victoriano Sierra Ferreiro.

The Sea Beast

Το The Sea Beast είναι η νέα ταινία του Chris Williams, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός από δουλειές όπως τα Moana και Big Hero Six.

Σε μια εποχή που τρομακτικά θηρία τριγυρνούσαν στις θάλασσες, οι κυνηγοί τεράτων ήταν περίφημοι ήρωες – και κανένας δεν ήταν πιο αγαπητός από τον τρανό Τζέικομπ Χόλαντ. Όταν όμως η νεαρή Μέιζι Μπραμπλ ταξιδεύει ως λαθρεπιβάτης στο θρυλικό του πλοίο, βρίσκει έναν απροσδόκητο σύμμαχο. Μαζί ξεκινούν ένα επικό ταξίδι σε αχαρτογράφητα νερά και γράφουν ιστορία.

Στην αγγλική βερσιόν πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Dan Stevens και Kathy Burke, αλλά παρόλο που θα είναι μεταγλωττισμένο στα ελληνικά, δεν έγινε γνωστό το cast του.

Το The Sea Beast ή "Το Τέρας της Θάλασσας" στα ελληνικά θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix.


Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:

1 Ιουλίου

Stranger Things 4: Volume 2

Cult of Chucky

6 Ιουλίου

Control Z: Season 3

Girl in the Picture

Hello, Goodbye, and Everything in Between

King of Stonks

7 Ιουλίου

The 100

Karma's World | Νέα σεζόν

8 Ιουλίου

Boo, Bitch

Capitani | Νέα σεζόν

Dangerous Liaisons

How To Build a Sex Room

Incantation

Jewel

The Longest Night

Ranveer vs Wild with Bear Grylls

The Sea Beast

11 Ιουλίου

For Jojo

12 Ιουλίου

Bill Burr: Live at Red Rocks

How to Change Your Mind

My Daughter's Killer

13 Ιουλίου

Big Timber | Νέα σεζόν

D.B. Cooper: Where Are You?!

Hurts Like Hell

Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres

Sintonia | Νέα σεζόν

Under the Amalfi Sun

Extraordinary Attorney Woo

14 Ιουλίου

Kung Fu Panda: The Dragon Knight

Resident Evil | Νέα σειρά

The Good Doctor

15 Ιουλίου

Alba

Country Queen

Farzar

Mom, Don't Do That!

Persuasion

Remarriage & Desires

Blue Lagoon: The Awakening

18 Ιουλίου

Live is Life

My Little Pony: A New Generation: Sing-Along

Too Old for Fairy Tales

19 Ιουλίου

David A. Arnold: It Ain't For the Weak

20 Ιουλίου

Uncle from Another World | Νέα επεισόδια

Bad Exorcist | Σεζόν 1-2

21 Ιουλίου

Jurassic World Camp Cretaceous | Νέα σεζόν

22 Ιουλίου

The Gray Man

23 Ιουλίου

13 Hours that Saved Britain

25 Ιουλίου

Gabby's Dollhouse | Νέα σεζόν

26 Ιουλίου

DI4RIES

27 Ιουλίου

Car Masters: Rust to Riches | Νέα σεζόν

Dream Home Makeover | Νέα σεζόν

Rebelde | Νέα σεζόν

28 Ιουλίου

Another Self

29 Ιουλίου

The Entitled

Fanático

Purple Hearts

Uncoupled