Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάιος 2022

Η μεγάλη πρεμιέρα του Stranger Things!
29 Απριλίου 2022 11:42
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάιος 2022

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του Απριλίου και παρακάτω θα βρείτε μία τεράστια λίστα με σχεδόν όλο το περιεχόμενο που θα έρθει τον Μάιο στο Netflix. Για τον επόμενο μήνα, λοιπόν, έχουμε αρκετές νέες πρεμιέρες, καθώς και τη μεγάλη επιστροφή του Stranger Things, με το Α’ μέρος της 4ης σεζόν! Ωστόσο, προς τα τέλη του μήνα θα κάνει πρεμιέρα και το Volume 3 του Love, Death & Robots, το οποίο υπόσχεται να σας καθηλώσει για άλλη μια φορά με τις ιδιαίτερες ιστορίες του.

Έχουμε και άλλες πρωτότυπες σειρές που θα δούμε μέσα στον Μάιο όπως είναι το Clark και το Welcome to Eden.


 

Τα Highlights του Netflix για τον Μάιο

Stranger Things 4: Volume 1 | 27 Μαΐου

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Ολόκληρο το γνωστό και αγαπημένο cast της προηγούμενης σεζόν με τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono, και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε τους Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Love, Death & Robots: Volume 3 | 20 Μαΐου

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτή η ανθολογία φέρνει διάφορες ιστορίες κινουμένων σχεδίων που όλες επικεντρώνονται σε τρία διαφορετικά θέματα, που αφορούν είτε την αγάπη, είτε το θάνατο, είτε τα ρομπότ. Η 2η σεζόν δεν άργησε να έρθει μιας και το “Vol. 1” σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Έτσι, το 3ο κεφάλαιο αναμένεται να φέρει νέες ιστορίες που θέλουν να σας κρατήσουν στις οθόνες σας για ώρες.

Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό ποια “shorts” θα δούμε σε αυτή την ανθολογία, αλλά ξέρουμε σίγουρα πως έρχεται για άλλη μια φορά σε παραγωγή των David Fincher (Mindhunter, Fight Club) και Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate).

Clark | 5 Μαΐου

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του Κλαρκ Όλοφσον, του αμφιλεγόμενου εγκληματία πίσω από το "σύνδρομο της Στοκχόλμης", βασισμένη στις αλήθειες και τα ψέματά του.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια και σε αυτά θα δούμε τον Bill Skarsgard στο ρόλο του Olofsson, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jonas Åkerlund. Πλάι στον Skarsgard θα βρίσκονται και οι Alicia Agneson, Wilhelm Blomgren, Sandra Ilar, Kolbjörn Skarsgård, Peter Viitanen, Hanna Björn, Lukas Wetterberg και Agnes Lindström Bolmgren.

Welcome to Eden | 6 Μαΐου

Είστε χαρούμενοι; Με αυτή την ερώτηση, η Zoa και άλλοι τέσσερις νέοι, δραστήριοι στα social media και ελκυστικοί άνθρωποι είναι καλεσμένοι σε ένα πριβέ πάρτι, σε ένα απομακρυσμένο νησί. Διοργανωτής είναι μία νέα εταιρία αλκοόλ και έτσι θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι που ζει κάποιος μόνο μία φορά στη ζωή του. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το παραδεισένιο νησί, δεν είναι αυτό που πραγματικά δείχνει.

Αξίζει να αναφερθεί πως δημιουργοί του σόου είναι οι Joaquín Górriz και Guillermo López Sánchez. Το “Welcome To Eden” μάς προετοιμάζει για κάτι ξέφρενο, τουλάχιστον στην αρχή, όταν ένα πάρτι φαίνεται πως καταλήγει σε εφιάλτη.


Αναλυτικά η λίστα όλων των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ που περιμένουμε αυτόν το μήνα:

2 Μαΐου

Octonauts: Above & Beyond | Νέα Σεζόν

3 Μαΐου

Hold Your Breath: The Ice Dive

4 Μαΐου

40 Years Young

The Circle | Νέα Σεζόν

El marginal | Νέα Σεζόν

Meltdown: Three Mile Island

Summertime | Νέα Σεζόν

5 Μαΐου

Blood Sisters

Clark

The Pentaverate

Wild Babies

6 Μαΐου

Along for the Ride

The Sound of Magic

Thar

The Takedown

Welcome to Eden

7 Μαΐου

Elon Musk: The Real Life Iron Man

A Haunting at the Rectory

Robert the Doll

Bunker: Project 12

The Last House on Cemetery Lane

The Amityville Theater

8 Μαΐου

Christina P: Mom Genes

9 Μαΐου

Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War

10 Μαΐου

Workin’ Moms | Νέα Σεζόν

42 Days of Darkness

Brotherhood | Νέα Σεζόν

The Getaway King

11 Μαΐου

Our Father

42 Days of Darkness

12 Μαΐου

Maverix

Savage Beauty

13 Μαΐου

Bling Empire | Νέα Σεζόν

The Life and Movies of Erşan Kuneri

The Lincoln Lawyer

New Heights

Senior Year

16 Μαΐου

Vampire in the Garden

Servant of the People

17 Μαΐου

The Future Diary | Νέα Σεζόν

18 Μαΐου

Cyber Hell: Exposing an Internet Horror

Love on the Spectrum U.S.

The Perfect Family

Toscana

Who Killed Sara? | Νέα Σεζόν

19 Μαΐου

A Perfect Pairing

The Boss Baby: Back in the Crib

The G Word with Adam Conover

Insiders | Νέα Σεζόν

The Photographer: Murder in Pinamar

20 Μαΐου

F*ck Love Too

Love, Death & Robots: Volume 3

Jackass 4.5

23 Μαΐου

Ghost in the Shell: SAC_2045 | Νέα Σεζόν

Godspeed

Sea of Love

25 Μαΐου

Larva Pendant

Somebody Feed Phil | Νέα Σεζόν

27 Μαΐου

Stranger Things 4: Volume 1