Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Φεβρουάριος 2024

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
27 Ιανουαρίου 2024 13:02
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Φεβρουάριος 2024

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Φεβρουαρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Ο Φεβρουάριος φαίνεται ότι είναι ο πιο χλιαρός μήνας όσον αφορά τις νέες προσθήκες στην υπηρεσία, αφού δεν ξεχωρίζουν πολλές νέες σειρές και ταινίες.

Η πιο σημαντική προσθήκη και σε αυτή που ποντάρει περισσότερο η υπηρεσία, είναι το Avatar The Last Airbender, το οποίο γίνεται live-action ύστερα από την τεράστια επιτυχία που είδε το One Piece. Έπειτα έχουμε το Code 8: Part 2 με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Stephen και Robbie Amell, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και η 6η σεζόν του Love is Blind.

Επίσης, από την 1η του Φεβρουαρίου θα δείτε και τα Home Alone και Home Alone 2.

Τα Highlights του Netflix για τον Φεβρουάριο:

Avatar The Last Airbender (Season 1) | 22 Φεβρουαρίου

Η live-action Avatar: The Last Airbender σειρά θα αφηγηθεί εκ νέου την ιστορία του Aang, του Avatar και τελευταίου επιζώντα των Νομάδων του Αέρα, ο οποίος πρέπει να μάθει να ελέγχει και τα άλλα τρία στοιχεία του νερού, της γης και της φωτιάς για να σταματήσει τον πόλεμο που διεξάγει το Έθνος της Φωτιάς. Στο πλευρό του σε αυτό το ταξίδι θα είναι η Katara και ο Sokka, δύο αδέλφια από τη Νότια Φυλή του Νερού.

Η πλοκή αναφέρει: Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου. Tο "Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου" ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος ΑΒΑΤΑΡ.

Love is Blind (Season 6) | 14 Φεβρουαρίου

Με hosts τους Nick Lachey και Vanessa Lachey, η σειρά λέει την ιστορία ανύπαντρων ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό. Ο απώτερος στόχος της σειράς είναι να ελέγξει εάν οι άνθρωποι μπορούν να ερωτευτούν με βάση την προσωπικότητα και την εμφάνιση, ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε ένα “γρήγορο” ραντεβού σε ιδιωτικά δωμάτια (pods), όπου τα μελλοντικά ζευγάρια συνομιλούν, αλλά δεν μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον.

Code 8: Part 2 | 28 Φεβρουαρίου

Το Code 8: Part II θα λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η οποία έφερε έναν νέο σκληρό κόσμο, όπου το 4% του ανθρώπινου πληθυσμού γεννιέται με υπερφυσικές ικανότητες. Ωστόσο, αντί να γίνουν σούπερ ήρωες για τον κόσμο, αντιμετωπίζονται διαφορετικά κάτω από το όριο της φτώχειας, καταφεύγοντας συχνά στο έγκλημα.

Ο Connor Reed (Robbie Amell), ένας νεαρός άνδρας με υπερδυνάμεις, παρασύρθηκε στον εγκληματικό κόσμο από τον Garrett (Stephen Amell), ο οποίος τον βοήθησε να ακονίσει τις δυνάμεις του προκειμένου να εκτελέσει μια σειρά εγκλημάτων για λογαριασμό ενός drug-dealer.

Η συνέχεια θέλει τον Connor να εργάζεται ως θυρωρός καθώς προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από όλα όσα έγιναν, αλλά στον δρόμο του θα βρεθεί ένα 14χρονο κορίτσι, η Pav (Sirena Gulamgaus), που γίνεται στόχος από αστυνομικούς. Στο sequel θα εμφανιστούν επίσης και οι Aaron Abrams, Alex Mallari, Jr. και Jean Yoon.

1 Φεβρουαρίου

Home Alone

Home Alone 2

Fame after Fame

2 Φεβρουαρίου

Let’s Talk About CHU (Season 1)

Orion and the Dark

5 Φεβρουαρίου

Downtown Abbey: A New Era

Dee & Friends in Oz (Season 1)

7 Φεβρουαρίου

Luz: The Light of Heart (Season 1)

8 Φεβρουαρίου

One Day (Limited Series)

9 Φεβρουαρίου

Alpha Males (Season 2)

Ashes

A Killer Paradox (Season 1)

Lover, Stalker, Killer

12 Φεβρουαρίου

Firestarter

13 Φεβρουαρίου

Kill Me If You Dare

Taylor Tomlinson: Have It All

14 Φεβρουαρίου

A Soweto Love Story

Good Morning, Verônica (Season 3)

Love is Blind (Season 6)

Players

The Heartbreak Agency

15 Φεβρουαρίου

AlRawabi School for Girls (Season 2)

Comedy Chaos (Season 1)

House of Ninjas (Season 1)

Ready, Set, Love (Season 1)

The Vince Staples Show (Season 1)

16 Φεβρουαρίου

Comedy Chaos (Season 1)

The Abyss

19 Φεβρουαρίου

Einstein and the Bomb

The Outfit

Rhythm + Flow Italy (Season 1)

20 Φεβρουαρίου

Mike Epps: Ready to Sell Out

21 Φεβρουαρίου

Can I Tell You A Secret? (Season 1)

22 Φεβρουαρίου

Avatar The Last Airbender (Season 1)

23 Φεβρουαρίου

Ghost Doctor

The Indrani Mukerjea Story: Buried Truth

Formula 1: Drive to Survive (Season 6)

Mea Culpa

Through My Window: Looking at You

24 Φεβρουαρίου

The 30th Annual Screen Actors Guild Awards

28 Φεβρουαρίου

American Conspiracy: The Octopus Murders

Code 8: Part 2