Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Νοέμβριος 2023

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
25 Οκτωβρίου 2023 14:52
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Νοέμβριος 2023

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Νοεμβρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιχνίδια. Ο Νοέμβριος έχει αρκετές νέες προσθήκες στην υπηρεσία από ταινίες σειρές ντοκιμαντέρ, καθώς και μία θρυλική animated σειρά. Ο λόγος γίνεται για το Batman: The Animated Series, το οποίο θα φτάσει επιτέλους στην υπηρεσία μέσα στον Νοέμβριο, ύστερα από την πρόσφατη προσθήκη του Justice League.

Επίσης, στις 16 Νοεμβρίου θα δείτε το 1ο μέρος από την 6η και τελευταία σεζόν του The Crown, που υπόσχεται να σας καθηλώσει με την τροπή που θα πάρει. Μέσα στον Νοέμβριο θα δείτε και το Squid Game: The Challenge, το οποίο εμπνέεται από την πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο 456 άνθρωποι καλούνται να περάσουν γνωστές δοκιμασίες και να καταφέρουν τα κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί και την επιστροφή του πασίγνωστου σκηνοθέτη, David Fincher, ο οποίος θα φέρει στο Netflix τη νέα ταινία του ονόματι “The Killer” με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender.

Τα Highlights του Netflix για τον Νοέμβριο:


The Crown (Season 6 - Part 1) | 16 Νοεμβρίου

Η 6η σεζόν του The Crown θα διηγηθεί την πιο ταραχώδη περίοδο της μοναρχίας της Βασίλισσας Ελισάβετ καθώς θα διηγηθεί σημαντικά γεγονότα όπως τη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ και τον μετέπειτα θάνατό τους στο διαβόητο τροχαίο δυστύχημα του Παρισιού. Επίσης η περιγραφή της 6ης σεζόν αναφέρει ότι θα φτάσει μέχρι την αρχή της σχέσης του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. "Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθεί να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Ίτον μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να διαχειριστεί το ρεύμα της κοινής γνώμης. Καθώς φτάνει στο Χρυσό της Ιωβηλαίο, η βασίλισσα αναλογίζεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και την αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ", αναφέρει η περιγραφή.

Με την 6η σεζόν να αναπαριστά τη ζωή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι καθώς ενηλικιώνονται, δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν κάθε χαρακτήρα σε μικρότερη και μεγαλύτερη ηλικία αντίστοιχα. Ο Rufus Kampa υποδύεται τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο 1ο μέρος και ο Ed McVey τον υποδύεται στο 2ο μέρος, ενώ ο Fflyn Edwards υποδύεται τον πρίγκιπα Χάρι στο 1ο μέρος και ο Luther Ford τον υποδύεται στο 2ο μέρος. Η Meg Bellamy θα υποδυθεί την Kate Middleton.

Squid Game: The Challenge (Season 1) | 22 Νοεμβρίου

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για το πραγματικό τηλεπαιχνίδι της υπηρεσίας που βασίζεται στην δημοφιλέστερη σειράς, το Squid Game, όπου περισσότεροι από 456 άνθρωποι μάχονται για το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια και δοκιμασίες, με το μεγάλο έπαθλο να είναι 4.56 εκατομμύρια δολάρια. To Netflix έχει αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Όλα τα παιχνίδια του θα εμπνέονται από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, αλλά όπως φαίνεται είχαν υπάρξει και κάποιες δυσκολίες στα γυρίσματα. Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί όταν οι παίκτες έπαιζαν το παιχνίδι "Red Light Green Light" (1,2,3 κόκκινο φως για εμάς), αν και το Netflix αρνήθηκε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα αυτά.

The Killer | 10 Νοεμβρίου

Τη δυναμική του επιστροφή στη μεγάλη οθόνη σκοπεύει να κάνει ο David Fincher, με τη νέα του ταινία με τίτλο "The Killer". Στην ταινία, ο Michael Fassbender υποδύεται έναν εκτελεστή ο οποίος ύστερα από μια μοιραία αστοχία, μάχεται τα αφεντικά του, και τον ίδιο, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό που επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό. Ο Fassbender απέχει από το Χόλιγουντ από το 2017 λόγω του ότι αντιμετώπιζε κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και του γεγονότος ότι ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η τελευταία του ταινία ήταν το X-Men: Dark Phoenix του 2019, και πιο πριν το "Snowman" του 2017.

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό graphic novel του Alexis Nolent aka Matz, σε διασκευή του Andrew Kevin Walker του "Fight Club". Στην φωτογραφία επίσης συναντάμε τον Eric Messerschmidt με τον οποίο ο Fincher συνεργάστηκε τόσο στη σειρά "Mindhunter" όσο και στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία "Mank".

Batman: The Animated Series | 21 Νοεμβρίου

Την δημιουργία της σειράς υπογράφουν οι Bruce Timm, Paul Dini και Eric Radomski, έχοντας εμπνευστεί αρκετά από τις live-action ταινίες του Tim Burton που είχαν κυκλοφορήσει τότε, δηλαδή τα "Batman" (1989) και "Batman Returns" (1992). Βραβεύτηκε επίσης πολλές φορές από τα Emmy, αποσπώντας μάλιστα και το βραβείο καλύτερου προγράμματος κινουμένων σχεδίων.

Πέραν του gothic, νουάρ και art deco εικαστικό του Batman: The Animated Series, στη σειρά δάνεισαν τη φωνή τους οι πιο εμβληματικοί ηθοποιοί που καθόρισαν μετέπειτα τους χαρακτήρες. Αρκεί να αναφέρουμε τον Mark Hamill ως Joker, τον μακαρίτη Kevin Conroy ως Batman και την Arleen Sorkin ως Harley Quinn -που επίσης πρόσφατα απεβίωσε. Ήταν επίσης η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων ενός ευρύτερου DC Animated Universe που είχε ξεκινήσει και ακολούθησαν πολλές άλλες σειρές, κόμικ και βιντεοπαιχνίδια που ήταν συνδεδεμένα με αυτή, όπως την κινηματογραφική animated ταινία, "Batman: Mask of the Phantasm".

Uncharted | 10 Νοεμβρίου

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Το Uncharted σκηνοθέτησε ο Ruben Fleischer, ενώ το σενάριο έγραψαν οι των Rafe Lee Judkins, Art Marcum και Matt Holloway. Εκτός από τον Tom Holland στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το cast της ταινίας περιλαμβάνει και τους Mark Wahlberg ως Sully, Antonio Banderas ως Santiago Moncada, Tati Gabrielle ως Braddock και Sophia Ali ως Chloe Frazer.


1 Νοεμβρίου

Hurricane Season

Locked In

Mysteries of the Faith (Season 1)

Nuovo Olimpo

Wingwomen / Voleuses

2 Νοεμβρίου

All The Light We Cannot See (Limited Series)

Cigarette Girl (Season 1)

Higuita: The Way of the Scorpion

Onimusha (Season 1)

Unicorn Academy (Season 1)

3 Νοεμβρίου

Blue Eye Samurai (Season 1)

Daily Dose of Sunshine (Season 1)

Ferry: The Series (Season 1)

NYAD

Selling Sunset (Season 7)

The Tailor (Season 3)

6 Νοεμβρίου

Football Manager 2024 Mobile (iOS and Android)

8 Νοεμβρίου

Cyberbunker: The Criminal Underworld

Escaping Twin Flames (Season 1)

Robbie Williams (Limited Series)

9 Νοεμβρίου

Akuma Kun (Season 1)

10 Νοεμβρίου

Uncharted

At the Moment (Season 1)

Fame After Fame

The Killer

14 Νοεμβρίου

Criminal Code (Season 1)

Dubai Bling (Season 2)

How to Become a Mob Boss (Season 1)

Suburræterna (Season 1)

The Netflix Cup (LIVE)

15 Νοεμβρίου

America’s Sweethearts

Feedback (Season 1)

Stamped from the Beginning

16 Νοεμβρίου

Best. Christmas. Ever!

In Love and Deep Water

The Crown (Season 6 – Part 1)

17 Νοεμβρίου

Nothing to See Here

See you on Venus

All-Time High

Believer 2

CoComelon Lane (Season 1)

Holy Family (Season 2)

Rustin

Scott Pilgrim Takes Off (Season 1)

The Dads

20 Νοεμβρίου

Heatwave

21 Νοεμβρίου

The Looney Tunes Show

Scooby-Doo!: Mystery Incorporated

Batman: The Animated Series

Leo

22 Νοεμβρίου

Squid Game: The Challenge (Season 1)

23 Νοεμβρίου

My Daemon (Season 1)

24 Νοεμβρίου

A Nearly Normal Family (Limited Series)

I Don’t Expect Anyone To Believe Me

Last Call for Istanbul

28 Νοεμβρίου

Love Like a K-Drama (Season 1)

Onmyōji (Season 1)

30 Νοεμβρίου

Obliterated (Season 1)

Family Switch

The Bad Guys: A Very Bad Holiday

Virgin River (Season 5 – Part 2)