House of the Dragon: Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης το φινάλε

Τέτοια νούμερα είχε να δει το HBO από το Game of Thrones
25 Οκτωβρίου 2022 10:39
House of the Dragon: Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης το φινάλε

Εκατομμύρια συνδρομητές φαίνεται πως περίμεναν με αγωνία το φινάλε της 1ης σεζόν του House of the Dragon, καθώς έγινε γνωστό πόσοι άνθρωποι το είδαν. Όπως μεταφέρει το Collider, το τέλος της δημοφιλούς σειράς είδαν περίπου 9,3 εκατομμύρια τηλεθεατές την Κυριακή το βράδυ και αυτός ο αριθμός αφορά το καλωδιακό κανάλι του HBO, καθώς και το HBO Max.

Το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο “The Black Queen” είναι το πιο επιτυχημένο φινάλε σειράς του HBO από τότε που ολοκληρώθηκε το Game of Thrones, το 2019, το οποίο είχε σημειώσει ρεκόρ με 19,8 εκατομμύρια θεατές. Αυτό σημαίνει ότι και το House of the Dragon τα πήγε περίφημα και έμπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης.

Λίγα λόγια για το House of the Dragon:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων".

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Πότε αναμένεται η 2η σεζόν του House of the Dragon;

Σύμφωνα με το Variety μάθαμε ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της στις αρχές του 2023. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

House of the Dragon Season 1 Review - Ο Χορός των Δράκων πλησιάζει επικίνδυνα!   

Για περισσότερα σχετικά με το House of the Dragon παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.