The Midnight Club: Η νέα σειρά τρόμου του Netflix μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Σπάζοντας ένα...τρομακτικό ρεκόρ
07 Οκτωβρίου 2022 12:16
The Midnight Club: Η νέα σειρά τρόμου του Netflix μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Η νέα σειρά τρόμου του Netflix με τίτλο The Midnight Club κυκλοφορεί από σήμερα και έγινε γνωστό ότι μπήκε με το καλημέρα στο Ρεκόρ Γκίνες. 

Σημείωσε συγκεκριμένα το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων jumpscares σε σειρά καθώς σημείωσε 21 jumpscares σε ένα επεισόδιο. Παρόλο που ο δημιουργός της σειράς, Mike Flanagan, δεν είναι και τόσο fan των φθηνών jumpscares φαίνεται να άλλαξε τακτική για τη νέα του νεανική horror σειρά και έλαβε και μια τιμητική διάκριση για αυτό. 

Το ρεκόρ πιστοποιήθηκε, μάλιστα, από εκπρόσωπο και διαιτητή των Guinness World Records, τον Andrew Glass, ούτως ώστε να επισημοποιηθεί. 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Η "Λέσχη του Μεσονυχτίου" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Σε όσους προϋπήρχαν, σε όσους ήρθαν μετά. Σ' εμάς τώρα και σε όσους θα ακολουθήσουν: καλώς ήρθατε στη "Λέσχη του Μεσονυχτίου", μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του "Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ" και "Midnight Mass".

Το cast περιλαμβάνει τους Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard και Sauriyan Sapkota, όσον αφορά τα μέλη του "Midnight Club". Παίζουν επίσης οι: Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Iman Benson, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint και Patricia Drake, ενώ παίζει και η Heather Langenkamp των ταινιών Nightmare on Elm Street.

Το The Midnight Club (Η Λέσχη του Μεσονυχτίου) θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο Netflix.