Cabinet of Curiosities: Η νέα σειρά τρόμου του Guillermo Del Toro είναι ό,τι πρέπει για το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer της τρομακτικής αυτής μίνι σειράς
30 Σεπτεμβρίου 2022 23:00
Cabinet of Curiosities: Η νέα σειρά τρόμου του Guillermo Del Toro είναι ό,τι πρέπει για το Halloween (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Cabinet of Curiosities φαίνεται να είναι η απόλυτη σειρά για την περίοδο του Halloween καθώς δια χειρός του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Guillermo Del Toro, το πρώτο trailer είναι πολλά υποσχόμενο. 

Ο μεξικανός παραμυθάς και μετρ του τρόμου παρουσιάζει στο Netflix μια συλλογή από αλλόκοτες και μοναδικές ιστορίες που έχουν σκοπό να ανατρέψουν τις παραδοσιακές μας αντιλήψεις για τον τρόμο.

Το "Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο" είναι μια ανθολογία δυσοίωνων ιστοριών, τις οποίες αφηγούνται ορισμένοι από τους πιο καταξιωμένους δημιουργούς τρόμου σήμερα, όπως οι σκηνοθέτες των "Babadook: Οι Σελίδες του Τρόμου", "Splice", "Mandy" και πολλοί άλλοι.

Δείτε το νέο πρώτο trailer του Cabinet of Curiosities: 

Συγκεκριμένα την σκηνοθεσία τους θα αναλάβουν οι Panos Cosmatos του "Mandy", David Prior του "The Empty Man", Jennifer Kent του "The Babadook", Keith Thomas του "The Vigil", Vincenzo Natali του "Splice", Catherine Hardwicke του "Twilight" και Ana Lily Amirpour του "A Girl Walks Home Alone at Night".

Σε αυτές τις οκτώ ιστορίες τρόμου θα δούμε γνωστούς ηθοποιούς όπως τους Andrew Lincoln, Ben Barnes, Charlyne Yi, Crispin Glover, Eric Andre, Esse Davis, Rupert Grint, Sofia Boutella και άλλους.

Το Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities ("Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο) θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 25 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Netflix.