Euphoria: Καθυστερεί η 3η σεζόν, αλλά θα είναι το οριστικό φινάλε;

Είναι άλλωστε από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του HBO
19 Σεπτεμβρίου 2022 17:57
Euphoria: Καθυστερεί η 3η σεζόν, αλλά θα είναι το οριστικό φινάλε;

Υπάρχει μια πεποίθηση πως το Euphoria φτάνει κοντά στο τέλος του και πως η επερχόμενη 3η σεζόν ίσως να είναι και η τελευταία του. Ωστόσο, σε αυτές τις πεποιθήσεις ήρθε να βάλει τέλος ο Casey Bloys, διευθυντής προγράμματος και περιεχομένου του HBO. 

Επιβεβαίωσε πρακτικά πως το βραβευμένο με Emmy σόου του HBO θα συνεχίσει και μετά την 3η σεζόν του, παρά τις αρχικές ασαφείς δηλώσεις για τα πλάνα της. Πρόσφατα, άλλωστε, έδωσε ένα ακόμη Emmy βραβείο Α' Γυναικείου ρόλου στην πρωταγωνίστριά του, τη Zendaya. 

Βέβαια, ο Bloys δεν είχε μόνο ευχάριστα νέα αλλά και μαντάτα για τους fans του Euphoria καθώς η 3η σεζόν του, θα αργήσει αρκετά για αυτό μην περιμένετε μια νέα σεζόν του το καλοκαίρι του 2023 για παράδειγμα. Και αυτό διότι επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα του 3ου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2023, ούτως ώστε να μπει στη λίστα για τα Βραβεία Emmy του 2024

Πρόσφατα, μάθαμε ότι η Barbie Ferreira που υποδύεται την Kat αποχώρησε και δε θα συμμετέχει στην ερχόμενη σεζόν και μένει να μάθουμε πως θα δικαιολογηθεί η απουσία της. 

Για την ιστορία, το Euphoria κατάφερε να γίνει μια αγαπημένη σειρά για κοινό και κριτικούς και η 2η μεγαλύτερη σε τηλεθέαση σειρά του HBO, πίσω από το Game of Thrones φυσικά. 

Το αφιέρωμά μας για τις 10 καλύτερες μουσικές στιγμές του Euphoria θα το βρείτε πατώντας εδώ

Τις εντυπώσεις μας από τη 2η σεζόν του Euphoria, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ