Ένα σημαντικό πρόσωπο αποχωρεί από το Euphoria και δε θα βρίσκεται στην 3η σεζόν

Πείτε αντίο στην αγαπημένη σας “Kat”
25 Αυγούστου 2022 09:14
Ένα σημαντικό πρόσωπο αποχωρεί από το Euphoria και δε θα βρίσκεται στην 3η σεζόν

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι ένα σημαντικό πρόσωπο αποχώρησε από την τηλεοπτική σειρά “Euphoria” του HBO. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του κοινού δε θα βρίσκεται στον 3ο κύκλο και αυτό το πρόσωπο είναι η Barbie Ferreira, η οποία υποδυόταν την Kat Hernandez.

Η ίδια ηθοποιός αποκάλυψε αυτά τα νέα μέσα από τα social media της και δήλωσε τα εξής:

Μετά από τέσσερα χρόνια που ενσάρκωσα τον πιο ιδιαίτερο και αινιγματικό χαρακτήρα της Kat, θα πρέπει να πω αντίο με δακρυσμένα μάτια. Ελπίζω ότι πολλοί από εσάς θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας σε αυτήν την κοπέλα, όπως έκανα εγώ και ότι σας έδωσε χαρά το ταξίδι της. Έβαλα όλη τη φροντίδα και την αγάπη μου σε αυτήν και ελπίζω να το νιώσατε. Σ’ αγαπώ Katherine Hernandez.

Το να μην υπάρχει η Kat στην 3η σεζόν δεν αποτελεί και τόσο έκπληξη, καθώς στην 2η σεζόν πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι είχε μικρότερο ρόλο, ωστόσο τα νέα αυτά σίγουρα δε θα αρέσουν στους fans. Στην 1η σεζόν, η Kat είχε φανατικό κοινό και θεωρούνταν από τους πιο καλογραμμένους χαρακτήρες της σειράς.

Η Ferreira μπορεί να φεύγει από το Euphoria, όμως η συνεργασία με της με το HBO συνεχίζεται, καθώς θα παίξει στην ταινία Unpregnant που πρωταγωνιστεί πλάι στην Haley Lu Richardson.