Karate Kid: Θα συνδέεται η νέα ταινία με το Cobra Kai; O δημιουργός της σειράς απαντά

Ο Jon Hurwitz του Cobra Kai ξεκαθαρίζει εάν σχετίζεται με το remake του Karate Kid
18 Σεπτεμβρίου 2022 11:16
Karate Kid: Θα συνδέεται η νέα ταινία με το Cobra Kai; O δημιουργός της σειράς απαντά

Κυριολεκτικά μερικές ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωσε πως έρχεται μια νέα Karate Kid ταινία το 2024, υπήρξε η εντύπωση ότι θα συνδέεται λογικά με το Cobra Kai, δεδομένης και της τεράστιας επιτυχίας της σειράς του Netflix που αποτελεί sequel των παλιών ταινιών. 

Συνδέεται όμως το νέο Karate Kid με το Cobra Kai; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσε γρήγορα ο συνδημιουργός και showrunner της σειράς, Jon Hurwitz. 

Μέσα από το Twitter του αποκάλυψε ότι η νέα ταινία Karate Kid της Sony Pictures δεν έχει καμία σχέση τελικά με το Cobra Kai, ενώ ούτε και οι συντελεστές του φέρουν κάποια ανάμειξη: 

Τα παιδιά και εγώ θα θέλαμε πολύ να κάνουμε ταινίες για το Karate Kid και το Cobra Kai ελπίζω να γίνει κάποια μέρα, αλλά η συγκεκριμένη δεν έρχεται από εμάς ούτε εστιάζει στο cast του Cobra Kai. Δεν ξέρω πολλά για αυτό αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα. 

Αυτή η εξέλιξη σίγουρα δημιουργεί περαιτέρω σύγχυση στους fans, καθώς το μόνο λογικό θα ήταν να συνδέονται δεδομένου του πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει το Cobra Kai στη σύγχρονη pop κουλτούρα. Τελικά φαίνεται πως η Sony Pictures έχει διαλέξει ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι για το νέο Karate Kid και αναμένουμε να δούμε ποιο και πώς θα είναι αυτό. 

Η 5η σεζόν του Cobra Kai παραμένει στην κορυφή του ελληνικού -και όχι μόνο- Netflix. Μερικά facts για το Cobra Kai που ίσως να μη γνωρίζατε θα βρείτε πατώντας εδώ

Τις εντυπώσεις μας από τη 5η σεζόν του Cobra Kai, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά με τη νέα ταινία Karate Kid αλλά και το Cobra Kai μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.