Οι 13 καλύτερες σειρές που θα μας καθηλώσουν όλο το καλοκαίρι

Από τη μια ξαπλώστρα στην άλλη ή από τη μια σειρά στην άλλη;
01 Ιουνίου 2024 22:21
Οι 13 καλύτερες σειρές που θα μας καθηλώσουν όλο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι αυτό ήδη από τις πρώτες μέρες του δείχνει πόσο ζεστό θα είναι, μόνο που το τηλεοπτικό τοπίο θα είναι ακόμη πιο καυτό για τους λάτρεις των σήριαλ ανεξαρτήτου είδους! Το binge ξεκινάει με το καλημέρα από τον Ιούνιο ο οποίος περιλαμβάνει 4 από τις μεγαλύτερες σειρές, όπως τα Star Wars: The Acolyte, και τις νέες σεζόν των The Bear, House of the Dragon και The Boys

Τα καλά δεν σταματούν εδώ καθώς το καλοκαίρι του 2024 είναι λες και το σχεδίασαν οι streaming υπηρεσίες για να πηγαίνετε από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα και από σειρά σε σειρά. Δε θα λιώνετε μόνο από την ζέστη που θα βαράει αλύπητα πάνω σας, αλλά θα ιδρώσουν τα μπούτια σας στους καναπέδες, τις πολυθρόνες, τις καρέκλες κ.ο.κ. από το πόσες σειρές θα μας απασχολήσουν με διάφορους τρόπους. Θέλετε δράμα; Θέλετε sci-fi και επικά fantasy; Θέλετε κωμωδία; Θέλετε ρομάντζα; Θέλετε αληθινές ιστορίες; Ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος έχουν σειρές για όλα τα γούστα. 

Χωρίς να χρονοτριβούμε περαιτέρω αυτές είναι οι 13 κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές που θα απολαύσουμε τους επόμενους τρεις μήνες.


Star Wars: The Acolyte 

Πρεμιέρα: 4 Ιουνίου

Κανάλι/υπηρεσία: Disney Plus 

Το Star Wars πηγαίνει πιο πίσω στο timeline από ποτέ σε live-action σειρά. Το Acolyte εκτυλίσσεται εκατοντάδες χρόνια πριν το A Phantom Menace και συγκεκριμένα στην εποχή της High Republic όπου δύο Jedi Master ερευνούν μια σειρά δολοφονιών άλλων Jedi από άκρη σε άκρη του γαλαξία. Έτσι θα ξετυλίξουν ένα κουβάρι με πολύ σκοτεινές προεκτάσεις και θα ανακαλύψουν την επάνοδο των Sith. Ανάμεσα στα ονόματα που παίζουν είναι η Carrie Ann Moss των The Matrix και ο Lee Jung-jae του Squid Game. 

Clipped

Πρεμιέρα: 4 Ιουνίου

Κανάλι/υπηρεσία: Disney Plus 

Ή αλλιώς η μοντέρνα, αντίστροφη ιστορία του "Winning Time". Η σειρά που έχει στοιχεία αθλητικού δράματος και αστυνομικού θρίλερ εξιστορεί τα πραγματικά γεγονότα πίσω από το σκάνδαλο που σόκαρε τον κόσμο του NBA με πρωταγωνιστή τον τότε δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη των Los Angeles, Clippers, τον Donald Sterling. 

The Boys 4η Σεζόν

Πρεμιέρα: 13 Ιουνίου

Κανάλι/υπηρεσία: Amazon Prime Video 

Ο Homelander κάνει κουμάντο στις ΗΠΑ και την Vought αλλά το Σώμα Δίωξης Υπερηρώων και ο Butcher του Karl Urban δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Ειδικά όταν έχει βρει το αντίδοτο που μπορεί να λήξει την τυραννία του Homelander μια και καλή. Η πιο κάφρικη σειρά της τηλεόρασης επιστρέφει, αυτό, τίποτα άλλο. 

House of the Dragon 2η Σεζόν 

Πρεμιέρα: 16 Ιουνίου

Κανάλι/υπηρεσία: HBO/ MAX

Ο εμφύλιος των Targaryen κλιμακώνεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο! Ακόμη περισσότερο δράκοι, προδοσίες, ανατροπές και πισώπλατα μαχαιρώματα θα επιστρέψουν στις οθόνες μας στη 2η σεζόν που φαντάζει πιο επική και πιο αγνή Game of Thrones από την προηγούμενη. 

The Bear 3η Σεζόν 

Πρεμιέρα: 27 Ιουνίου  

Κανάλι/υπηρεσία: Disney Plus

Η σειρά που σάρωσε τα βραβεία Emmy επιστρέφει! Λατρέψαμε το νεύρο, την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, την ανθρωπιά αλλά και τη ζεστασιά του The Bear και η 3η σεζόν αναμένεται να είναι πιο... 'Bear' από κάθε άλλη. Ο Jeremy Allen White ως Carmy προσπαθεί να διαχειριστεί ένα Μισελενάτο εστιατόριο στο κέντρο του Σικάγο και παλεύει με όλους και με όλα. Ποιοι θα μείνουν όρθιοι στο σέρβις και τις κουζίνες; Θα το μάθουμε τον Ιούνιο. 

Bridgerton 3η Σεζόν Μέρος 2

Πρεμιέρα: 13 Ιουνίου 

Κανάλι/υπηρεσία: Netflix 

The Umbrella Academy 4η σεζόν

Πρεμιέρα: 8 Αυγούστου 

Κανάλι/υπηρεσία: Netflix

Μετά το φινάλε της 3ης σεζόν, λοιπόν, πατήθηκε ξανά το reset και ένα νέο timeline ξεδιπλώνεται μπροστά στην "Ακαδημία της Ομπρέλας", ένα στο οποίο θα αναγκαστούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε θα έχουν πλέον τις σούπερ δυνάμεις τους και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όσους θέλουν να τους σβήσουν από κάθε timeline, χωρίς αυτό που χαρακτήριζε τα αδέρφια Hargreaves όλες αυτές τις σεζόν.

Cobra Kai 6η Σεζόν - Μέρος 1

Πρεμιέρα: 18 Ιουλίου

Κανάλι/υπηρεσία: Netflix 

Το επικό φινάλε του Cobra Kai προμηνύεται συγκλονιστικών διαστάσεων όχι μόνο επειδή θα χωριστεί σε 3 μέρη (γα πρώτη φορά για σειρά Netflix) αλλά και γιατί θα πέσει άπλετο ξύλο στο παγκόσμιο τουρνουά καράτε, ενώ αναμένονται πολύ μεγάλες επιστροφές και cameos από το σύμπαν του Karate Kid. 

The Lady in the Lake

Πρεμιέρα: 19 Ιουλίου

Κανάλι/υπηρεσία: Apple TV+ 

Σειρά μυστηρίου εποχής με την Natalie Portman πρωταγωνίστρια; Όσοι πιστοί προσέλθετε στη συχνότητα της Apple TV μιας και μεταφέρεται η ιστορία το ομώνυμου μυθιστορήματος της Laura Lipman. Μια νοικοκυρά προσπαθεί να βρει διέξοδο στη ζωή της και αποφασίζει να γίνει ρεπόρτερ ώσπου παθαίνει εμμονή με τον θάνατο μιας μητέρας, η οποία είχε παρόμοια τροχά στη ζωή της. Όσο το κουβάρι ξεμπλέκεται τόσο περισσότερο αποκαλύπτονται επικίνδυνα μονοπάτια για την Portman. 

Emily in Paris 4η Σεζόν - Μέρος 1 

Πρεμιέρα: 15 Αυγούστου

Κανάλι/υπηρεσία: Netflix

Το Emily in Paris έχει ένα λαμπρό cast και απαρτίζεται από τους Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Lucien Laviscount, Jean-Christophe Bouvet και άλλους. Δημιουργός του σόου είναι ο Darren Star.

Το 1ο μέρος από την 4η σεζόν του Emily in Paris θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Αυγούστου, ενώ το 2ο θα έρθει στις 12 Σεπτεμβρίου. 

Only Murders in the Building 4η Σεζόν

Πρεμιέρα: 27 Αυγούστου

Κανάλι/υπηρεσία: Disney Plus 

 

LOTR: The Rings of Power 2η Σεζόν 

Πρεμιέρα: 29 Αυγούστου

Κανάλι/υπηρεσία: Amazon Prime Video 

Η συνέχεια της πιο ακριβής τηλεοπτικής παραγωγής όλων των εποχών σκάει στις οθόνες μας τον Αύγουστο. Μετά τις ανάμεικτες αντιδράσεις στην 1η σεζόν, η 2η σεζόν όπως φάνηκε και από το trailer θα μας συστήσει στην Elf μορφή του Sauron. 

Terminator: Zero 

Πρεμιέρα: 29 Αυγούστου 

Κανάλι/υπηρεσία: Netflix