Cobra Kai: Η Hilary Swank κλείνει το μάτι στην ενδεχόμενη "Karate Kid" επιστροφή της

Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει όταν απαντάνε έτσι...
18 Σεπτεμβρίου 2022 08:18
Cobra Kai: Η Hilary Swank κλείνει το μάτι στην ενδεχόμενη "Karate Kid" επιστροφή της

Εδώ και χρόνια οι fans του Cobra Kai θέλουν μια επιστροφή χαρακτήρα του σύμπαντος περισσότερο από όλες: αυτή της Hilary Swank ως Julie Pierce από το The Next Karate Kid

Η 4η Karate Kid ταινία μπορεί να είναι το μελανό κεφάλαιο του franchise για πολλούς αλλά η μετέπειτα βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός λατρεύτηκε από τον κόσμο και σίγουρα ένα τόσο μεγάλο όνομα θα έκανε ακόμη μεγαλύτερο πάταγο στην ήδη τεράστια επιτυχία της σειράς του Netflix. 

Οι δημιουργοί του σόου έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο ενδεχόμενο της επιστροφής της, με τις απαντήσεις τους να κλείνουν το μάτι προς τους fans. Τώρα όμως η ίδια η Swank έδωσε μια απάντηση που είναι το πιο...δυνατό κλείσιμο του ματιού μέχρι σήμερα. Όπως μεταφέρει το Deadline, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας σειράς "Alaska Daily" του ABC όπου πρωταγωνιστεί, κάποιο μέσο την ρώτησε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο Cobra Kai: 

Μου είπανε πως υποτίθεται ότι πρέπει να μείνουμε στα του Alaska Daily, οπότε θαρρώ ότι αυτή η απάντηση είναι για μια άλλη στιγμή (γελώντας). 

Όλοι ξέρουμε πλέον πως τέτοιες απαντήσεις δίνονται με προσοχή διότι οι δύο πλευρές (Netflix-Swank) δε θέλουν να επισημοποιήσουν κάτι και να κρατήσουν την έκπληξη. Είναι πιθανό να κρατάει το "ναι" στην επιστροφή της Julie Pierce για μια μεγάλη ανακοίνωση από πλευράς Netflix ή μια τεράστια έκπληξη ως cameo στην αναπόφευκτη 6η σεζόν του Cobra Kai. 

Για την ιστορία να παραθέσουμε απλά τα λόγια του εκτελεστικού παραγωγού και co-showrunner του Corba Kai, Jon Hurwitz, ο οποίος είχε πει τα εξής πριν από καιρό σε συνέντευξή του: 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως λατρεύουμε τη Hilary Swank. Θεωρούμε πως είναι μια φοβερή ηθοποιός και αγαπάμε τον χαρακτήρα της στο franchise. Ήταν μαθήτρια του κ. Μιγιάγκι και κάποια που είναι σημαντική στο σύμπαν του Karate Kid. Δε μπορούμε να πούμε εάν θα επιστρέψει, ούτε το πώς θα επέστρεφε, εάν ήταν να επιστρέψει. 

Η 5η σεζόν του Cobra Kai παραμένει στην κορυφή του ελληνικού -και όχι μόνο- Netflix. Μερικά facts για το Cobra Kai που ίσως να μη γνωρίζατε θα βρείτε πατώντας εδώ

Τις εντυπώσεις μας από τη 5η σεζόν του Cobra Kai, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Περισσότερα σχετικά με τη νέα ταινία Karate Kid αλλά και το Cobra Kai μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.