Μάθαμε ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για την Horizon Zero Dawn σειρά του Netflix

Θα είναι η πρώτη απόπειρα σε live-action μεταφορά΄ του παιχνιδιού της Guerrilla Games
25 Αυγούστου 2022 23:03
Μάθαμε ποιος θα είναι ο υπεύθυνος για την Horizon Zero Dawn σειρά του Netflix

Γνωρίζουμε εδώ και μερικούς μήνες πως η live-action σειρά του Horizon Zero Dawn θα έρθει με την υπογραφή του Netflix, κάτι που για πολλούς δεν δίνει και πολλές ελπίδες. 

Τώρα, όμως, μάθαμε τον άνθρωπο που θα είναι υπεύθυνος ουσιαστικά για την ανάπτυξη και τη διαχείριση της σειράς του Horizon. Το Netflix επέλεξε τον Steve Blackman για να εκτελέσει χρέη showrunner και εκτελεστικού παραγωγού, ο οποίος είναι γνωστός ως ο δημιουργός του τηλεοπτικού The Umbrella Academy

Πρόκειται για ένα μέρος της νέας συμφωνίας με το Netflix που υπέγραψε ο δημιουργός και παραγωγός που περιλαμβάνει και μια δική του sci-fi σειρά, το Orbital. 

 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα TUDUM, ο Blackman επιβεβαίωσε πως πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η Aloy, όπως και στα παιχνίδια. Ήδη φημολογείται ότι η σειρά θα ονομάζεται "Horizon 2074" καθώς θα λαμβάνει χώρα σε δύο χρονολογίες, μια πριν και μια μετά την καταστροφή του πολιτισμού. 

Μαζί με τον Blackman ως co-showrunner θα είναι η Michelle Lovretta σε παραγωγή των Sony Pictures Television και της PlayStation Studios. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation που αναπτύσσει η Guerrilla Games. 

Τώρα που γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει live-action βερσιόν της Aloy, μένει να μάθουμε ποια θα την υποδυθεί. Έχετε καμιά υπόψιν;