Ο Διάβολος στο Οχάιο έρχεται στο Netflix και βασίζεται σε αληθινή ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά της υπηρεσίας έρχεται σύντομα
23 Αυγούστου 2022 18:07
Ο Διάβολος στο Οχάιο έρχεται στο Netflix και βασίζεται σε αληθινή ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από τη νέα σειρά Ο Διάβολος στο Οχάιο (Devil In Ohio), το οποίο είναι μία διασκευή του best seller της Ντάρια Πόλατιν που βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

Η υπηρεσία λέει τα εξής: είναι μια καθηλωτική, συγκλονιστική ιστορία δαιμονικού χάους και μυστηρίου στην καρδιά μιας μικρής πόλης στην Αμερική.

Αποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Ανακαλύψτε γιατί δεν είναι θα κανείς ασφαλής στις 2 Σεπτεμβρίου. Όταν η νοσοκομειακή ψυχίατρος Δρ Σουζάν Μάθις (Έμιλι Ντεσανέλ) περιθάλπει ένα μυστηριώδες κορίτσι που δραπέτευσε από μια αίρεση (Μάντελιν Άρθουρ), ο κόσμος της ανατρέπεται, καθώς η άφιξη του παράξενου κοριτσιού απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της.

Πρωταγωνιστούν οι Emily Deschanel, Stacey Farber, Alisha Newton, Sam Jaeger, Tahmoh Penikett, Madeleine Arthur, Keenan Tracey, Samantha Ferris, Gerardo Celasco και Bradley Stryker.

Το Ο Διάβολος στο Οχάιο θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.