Η σειρά Pennyworth έχει νέο όνομα για να σας θυμίσει ότι είναι μία ιστορία του Batman (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Pennyworth: The Origin of Batman's Butler
12 Αυγούστου 2022 11:38
Η σειρά Pennyworth έχει νέο όνομα για να σας θυμίσει ότι είναι μία ιστορία του Batman (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO Max έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την 3η σεζόν του Pennyworth, το οποίο έχει πλέον νέα ονομασία.

Συγκεκριμένα, το όνομα της σειράς έχει πλέον αλλάξει, έτσι ώστε να σας υπενθυμίζει πάντα ότι πρόκειται για μία origin ιστορία στο σύμπαν του Batman. Η νέα ονομασία της σειράς είναι Pennyworth: The Origin of Batman's Butler.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Η σειρά Pennyworth: The Origin of Batman's Butler ακολουθεί τη ζωή του Alfred Pennyworth (Jack Bannon), ενός πρώην στρατιώτη της SAS, ο οποίος δημιουργεί μια εταιρεία ασφαλείας στο Λονδίνο του 1960 και πηγαίνει να δουλέψει με τον νεαρό δισεκατομμυριούχο Thomas Wayne (Ben Aldridge) και τη σύζυγό του Martha (Emma Paetz), προτού γίνουν οι γονείς του Bruce Wayne.

Η 3η σεζόν του ψυχολογικού θρίλερ ξεκινάει μετά από ένα time-jump 5 ετών. Ο εμφύλιος πόλεμος έχει τελειώσει και μία πολιτιστική επανάσταση έχει αλλάξει τον κόσμο, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή για τους σούπερ ήρωες, αλλά και τους σούπερ villains.

Η όλη πλοκή εμπνευσμένη από τους αντίστοιχους χαρακτήρες της DC τους οποίους δημιούργησαν οι Bob Kane και Bill Finger, εστιάζει στο παρελθόν του ‘Alfred Pennyworth’, όταν ήταν ακόμη νέος και υπήρξε στρατιώτης της SAS, ενώ αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρεία φύλαξης συνεργαζόμενος και με τον δισεκατομμυριούχο ‘Thomas Wayne’ (Ben Aldridge) πριν αυτός γίνει ο πατέρας του ‘Bruce’.

Για τις ανάγκες του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος επιστρατεύτηκαν δύο συντελεστές του Gotham, ο εξωτερικός παραγωγός και σεναριογράφος Bruno Heller (The Mentalist, Rome) και o σκηνοθέτης Danny Cannon (CSI).

Η 3η σεζόν του Pennyworth: The Origin of Batman's Butler θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.