Το HBO ανακοίνωσε πότε θα παίξει το επόμενο spin-off του Game of Thrones

Ένα από τα πολλά σόου που βρίσκονται υπό ανάπτυξη
24 Φεβρουαρίου 2024 13:47
Το HBO ανακοίνωσε πότε θα παίξει το επόμενο spin-off του Game of Thrones

Το HBO έδωσε ένα μικρό update όσον αφορά το επόμενο μεγάλο spin-off σόου του Game of Thrones. Πιο συγκεκριμένα, ο David Zaslav, ο CEO της Warner Bros. Discovery, μίλησε για τα επόμενα σχέδια της εταιρίας και παράλληλα αποκάλυψε το παράθυρο κυκλοφορίας της νέας σειράς. 

Η νέα σειρά ονομάζεται A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, αν και ο τίτλος ακούγεται ότι μπορεί να αλλάξει, με τον George R.R. Martin να βρίσκεται κανονικά στην παραγωγή. Και μιας και λέμε για την παραγωγή, ο Zaslav επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά, ενώ η σειρά αναμένεται να παίξει στο HBO στα τέλη του 2025. 

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, το HBO θέλει κάθε χρόνο να φέρνει “και κάτι” που να αφορά το σύμπαν του Game of Thrones, καθώς φέτος αναμένεται η 2η σεζόν του House of the Dragon, ενώ του χρόνου θα καταφθάσει και το The Hedge Knight. 

Ακολουθούν οι δηλώσεις του David Zaslav: 

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, έχουμε το καλύτερο lineup στην ιστορία του HBO. Μελλοντικά θα έρθει το Hacks και το House of the Dragon, το The Penguin και η νέα σειρά του Dune. Επίσης, το 2025 θα δείτε τη νέα σεζόν του The White Lotus, τη 2η σεζόν του The Last of Us και του Euphoria, αλλά και το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. 

Η σειρά αυτή θα διηγηθεί στις ιστορίες του ιππότη Ser Duncan the Tall και του μικροκαμωμένου ακόλουθού του, ονόματι "Egg", οι οποίες λαμβάνουν χώρα 200 χρόνια πριν το Game of Thrones και περίπου 100 χρόνια μετά την ενοποίηση των Επτά Βασιλείων από τους Ταργκέριεν. Θα βασίζεται φυσικά στα spinoff μυθιστορήματα του George R.R. Martin των Dunk & Egg, εκεί όπου εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος θα είναι ο ίδιος με την Ira Parker, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι επίσης οι Ryan Condal (συνδημιουργός House of the Dragon) και Vince Gerardis.  

Game of Thrones: Τα νεότερα για την παραγωγή της spinoff σειράς “A Knight of the Seven Kingdoms“

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αυτής αναφέρει: "Έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανιόντουσαν στο Γουέστερος... ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Σερ Duncan ο Ψηλός, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθος του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδερένιο Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα χαθεί από τη μνήμη των ζωντανών, σπουδαία πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους ασυνήθιστους και ασύγκριτους φίλους." 

To Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight θα παίξει στο HBO και στην streaming υπηρεσία MAX στα τέλη του 2025.