Stranger Things 4: O Joseph Quinn είχε φρικάρει στο πλατό παίζοντας τον Eddie Munson

Και τελικά τον βοήθησε ο Joe Kerry aka Steve Harrington
20 Ιουλίου 2022 23:26
Stranger Things 4: O Joseph Quinn είχε φρικάρει στο πλατό παίζοντας τον Eddie Munson

O Eddie Munson είναι αναμφίβολα ο μεγάλος σταρ της 4ης σεζόν του Stranger Things, τον οποίο υποδύεται ο Joseph Quinn στο ρόλο που πλέον έχει εκτοξεύσει την καριέρα του και τις μετοχές του στο Χόλιγουντ. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Off Menu podcast αποκάλυψε μια ιστορία από το πλατό σχετικά με την ερμηνεία του. Βλέπετε ο Quinn είναι Βρετανός στην καταγωγή και έπρεπε να αλλάξει άρδην την προφορά του σε αμερικάνικη, ούτος ώστε να υποδυθεί πιστά τον ηγέτη του Hellfire Club. Όταν έχεις παίξει και σε δεκάδες βρετανικές σειρές ή ρόλους με βρετανική προφορά πιο πριν, όπως στα "Howards End" και "Dickensian" η υπόθεση γίνεται δυσκολότερη. 

Παραδέχεται ότι πάθαινε κρίσεις πανικού και φρίκαρε συνεχώς με το πώς ακουγόταν η ερμηνεία του και όπως λέει: 

Νιώθεις σαν κοινωνιοπαθής. Μετά από λίγο είχα τρελαθεί τόσο με τη φάση που σε στιγμές τους ρωτούσα "Ακούγομαι καλά; Σου αρέσει αυτό" Σου αρέσει έτσι;". 

Ευτυχώς, όμως την κατάσταση έσωσε ο Joe Kerry, κοινώς Steve Harrington στο Stranger Things, όπου εκτός από φίλος του στο σόου, έγινε και στην πραγματικότητα. Δέθηκαν τόσο που ο Kerry τον βοήθησε να το ξεπεράσει. Χαρακτηριστικά αναφέρει στο podcast: 

Μιλούσα με τον joe Kerry και κάποια στιγμή ένιωθα τόσο πηγμένος και μου λέει "Φίλε, δε μπορώ να σε σώσω, αλλά σου υπόσχομαι ότι όλα θα είναι καλά". Τελικά, με λίγη βοήθεια από τον Steve, ο Eddie μας χάρισε αυτή την αξιολάτρευτη ερμηνεία στο Stranger Things 4. 

Ο χαρακτήρας του Eddie Munson λατρεύτηκε τόσο από τους fans που όχι μόνο τον τίμησαν οι Metallica, αλλά φτιάχτηκε ολόκληρο μνημείο σε χωράφι

Η 4η σεζόν του Stranger Things κατάφερε επίσης να αποσπάσει πάνω από 1.27 δις ώρες προβολών και να γίνει η 2η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του πίσω από το Squid Game. 

To Stranger Things όμως έχει μια ακόμη σεζόν την 5η και τελευταία ακόμη

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το Vol.2 (2 μεγάλης διάρκειας επεισόδια) είναι διαθέσιμα στο Netflix.