Ο Keanu Reeves ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Formula 1

Το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus
14 Ιουλίου 2022 23:44
Ο Keanu Reeves ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Formula 1

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Keanu Reeves ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για την Formula 1, το οποίο πρόκειται να προβληθεί μέσα από το Disney Plus.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πως θα ονομάζεται αυτό, αλλά το εν λόγω site αναφέρει ότι θα αποτελείται από τέσσερα μέρη, θα περιλαμβάνει τον managing director, Ross Brawn, ο οποίος αγόρασε πριν μερικά χρόνια την ομάδα της Honda, τη μετονόμασε σε Brawn GP και την οδήγησε σε δύο πρωτόγνωρες νίκες.

Ο Reeves θα είναι ο παρουσιαστής σε αυτό το ντοκιμαντέρ και έγινε γνωστό ότι έχει προγραμματίσει ήδη τις συνεντεύξεις που θα δείτε στις οθόνες σας. Μεταξύ αυτών, ακούγεται πως θα παίξει στο ντοκιμαντέρ και ο πρώην πρόεδρος της Ferrari, ο Luca di Montezemolo, με τον οποίο ο Reeves φωτογραφήθηκε τον περασμένο μήνα, αλλά και με τους οδηγούς Jenson Button και Rubens Barrichello.

Στην παραγωγή, θα βρίσκονται οι εταιρίες All3Media και North One Television. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάτι άλλο γι’ αυτό το ντοκιμαντέρ, αλλά ο Keanu Reeves έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του στο παρελθόν για την Formula 1.

Κατά πάσα πιθανότητα, η σειρά ντοκιμαντέρ θα προβληθεί μέσα στο 2023 στο Disney Plus.