F1 23: Αποκαλύπτεται το επίσημο παιχνίδι της Formula 1 - Ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το επίσημο trailer και το Story mode του αγωνιστικού τίτλου
03 Μαΐου 2023 23:42
F1 23: Αποκαλύπτεται το επίσημο παιχνίδι της Formula 1 - Ημερομηνία κυκλοφορίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του F1 23 έγιναν από την EA Sports και την εταιρία ανάπτυξής του, Codemasters, δίνοντας μια χορταστική ματιά στο gameplay του επίσημου βιντεοπαιχνιδιού της Formula 1, ενώ ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Το F1 23 αναμένεται λοιπόν να κυκλοφορήσει στα PC, PS5, Xbox Series X|S και PC μέσω των EA App, Epic Games Store και Steam στις 16 Ιουνίου 2023. Ωστόσο, όσοι προπαραγγείλουν την ειδική ψηφιακή του έκδοση F1 23 Champions Edition, εκτός από μια σειρά από bonus, θα λάβουν πρόσβαση στο παιχνίδι τρεις μέρες νωρίτερα

Ένα από τα highlights του φετινού F1 παιχνιδιού είναι το "Braking Point" που πρακτικά αποτελεί το Story mode του, το οποίο επιστρέφει ύστερα από έναν χρόνο απουσίας και έχοντας κάνει ντεμπούτο στο F1 2021. Σε αυτό δύο πρώην αντίπαλοι, οι Aiden Jackson και Devon Butler, συναντιούνται ξανά πλέον ως συμπαίκτες στην Konnersport Racing Team, μια φανταστική ομάδα της ΕΑ που θα τα βάλει με τις πραγματικές της οργάνωσης της FIA. 

Από το παιχνίδι δε γίνεται να λείπει ούτε μία ομάδα και ένας οδηγός για αυτό και το F1 23 θα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες, όλους τους οδηγούς και όλα τα γκραν πρι της σεζόν του 2023, μαζί με το Grand Prix του Λας Βέγκας. Στην ανακοίνωση η ΕΑ υπόσχεται βελτιωμένο χειρισμό τόσο για όσους παίζουν με χειριστήριο όσο και με τιμονιέρες, καθώς και την εισαγωγή διαφόρων χαρακτηριστικών χάρη στο το feedback της κοινότητας. 

Οι κόκκινες σημαίες επιστρέφουν μετά από απουσία 9 ετών σε παιχνίδι F1, ενώ η παρουσίαση γίνεται ακόμη πιο τηλεοπτική για φέτος. Μια νέα προσθήκη είναι το F1 World, ένα ειδικό hub που βοηθάει τους νεοφερμένους να μπουν στον μαγικό και πολύπλοκο κόσμο της F1, φέρνοντας σε ένα σημείο όλα τα modes του όπως τα Trial, Grand Prix και το Multiplayer. 

Επίσης το φετινό παιχνίδι θα έρθει με τον τωρινό πρωταθλητή της F1, τον Max Verstappen (Μαξ Φερστάπεν) και συγκεκριμένα στην Champions Edition. 

Δείτε παρακάτω το Reveal trailer του F1 23.