Η Pokémon Company κάνει κάστινγκ για το πρώτο ριάλιτι σόου των Pokémon!

Ναι, έρχεται ριάλιτι βασισμένο στο Pokémon TCG
13 Ιουλίου 2022 08:16
Η Pokémon Company κάνει κάστινγκ για το πρώτο ριάλιτι σόου των Pokémon!

Σειρές και ταινίες που αφορούν το franchise των Pokémon έχουμε δει, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η The Pokémon Company δε σταματάει να εκπλήσσει τους fans της σειράς. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι η εταιρία ετοιμάζει ένα ριάλιτι σόου, που θα είναι βασισμένο στους fans του Pokémon Trading Card παιχνιδιού.

Αυτό ανακοινώθηκε αρχικά μέσα από το Twitter του “Serebii.net”, το οποίο δημοσίευσε μία κάρτα που αναφέρει ότι η Pokémon Company ψάχνει ανθρώπους όλων των ηλικιών για μία «μοναδική ευκαιρία».

Η αφίσα για το κάστινγκ αποκαλύπτει τα εξής:

Αν προσπαθείτε να μάθετε το Pokémon TCG, για να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας, ακονίστε τις δεξιότητές σας για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο ή αν είστε ήδη ανταγωνιστικοί παίκτες, θα θέλαμε να ακούσουμε πως μπορεί να σας βοηθήσει ένας ειδικός του Pokémon TCG.

Όπως καταλαβαίνουμε από το “casting call”, μάλλον αυτό το ριάλιτι θα έχει επαγγελματίες παίκτες που θα προσπαθούν να μάθουν τυχαία μέλη της κοινότητας, το παιχνίδι. Ωστόσο μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Θα παίξει σε κάποιο δίκτυο; Σε κάποια streaming υπηρεσία ή στο YouTube; Τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο Barry Sams, αντιπρόεδρος του Pokémon TCG δήλωσε:

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα των Pokémon που οι παίκτες θα παίζουν μετά το σχολείο με φίλους ή την οικογένειά τους. Ακόμη και αν λατρεύετε τις κάρτες ή αν είστε απλώς συλλέκτες ανυπομονούμε να αναδείξουμε τις ιστορίες σας. Οποιοσδήποτε από το Los Angeles που έχει να διηγηθεί μία ιστορία με το Pokémon TCG, μπορεί να κάνει αίτηση.

Αν είστε λάτρεις του παιχνιδιού καρτών και «ψήνεστε» να συμμετάσχετε σε ένα τέτοιο ριάλιτι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Κατά πάσα πιθανότητα, η The Pokémon Company θα δώσει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες σύντομα.

Tags: