Ξέρουμε πότε θα φτάσει η spin-off σειρά του Supernatural στις οθόνες σας

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας για το “The Winchesters”
06 Ιουλίου 2022 09:18
Ξέρουμε πότε θα φτάσει η spin-off σειρά του Supernatural στις οθόνες σας

Το The CW ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της spin-off σειράς του Supernatural και έτσι ανακοίνωσε και επίσημα πότε ακριβώς θα φτάσει στις οθόνες σας. Συγκεκριμένα, μάθαμε πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του The Winchesters, καθώς μέχρι πρότινος είχαμε απλά ένα παράθυρο κυκλοφορίας.

Έτσι, η σειρά που θα επικεντρωθεί στους γονείς των Sam και Dean θα κάνει πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο στις 11 Οκτωβρίου. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι και αυτή την ώρα άλλες πληροφορίες που αφορούν αυτό το σόου.

Το Winchesters δημιουργήθηκε από τον Jensen Ackles και τη σύζυγό του, Danneel Ackles, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις έλαβαν την ευλογία από τον δημιουργό του Supernatural, Eric Kripke, οι δυο τους προχώρησαν στην παραγωγή του prequel. Έτσι και οι δύο είναι παραγωγοί σε αυτό το σόου, με τον Glen Winter να βρίσκεται και στη σκηνοθεσία -εκτός από την παραγωγή- του πρώτου επεισοδίου.

Στη σειρά αναμένεται να δούμε πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και φυσικά, πως άρχισαν μαζί να κυνηγούν τέρατα. Τις ενήλικες εκδοχές του John και της Mary έπαιξαν οι Jeffrey Dean Morgan και Samantha Smith.

Πρωταγωνιστούν οι Drake Rodger, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshi, Jojo Fleites και Bianca Kajlich.

Το The Winchesters θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο The CW. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.