The Winchesters: Το CW “έκοψε” την prequel σειρά του Supernatural

Έπαιζε στο CW και δε θα συνεχιστεί
11 Μαΐου 2023 23:36
The Winchesters: Το CW “έκοψε” την prequel σειρά του Supernatural

Τους τελευταίους μήνες, πολλές υπηρεσίες έχουν “κόψει”- ακυρώσει πολλά projects τους και τώρα ήρθε η σειρά του The CW. Όπως έγινε γνωστό, το αμερικανικό δίκτυο έκοψε το The Winchesters, το οποίο ήταν prequel του δημοφιλή σόου, Supernatural.

Το The Winchesters έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό δίκτυο τον περασμένο Οκτώβριο και είχε συνολικά 13 επεισόδια. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το The CW πήρε την απόφαση να μη συνεχίσει τη σειρά για 2ο κύκλο και θα σταματήσει εδώ. Μάλιστα, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι οι παραγωγοί Jensen και Danneel Ackles υπέγραψαν ένα μεγάλο συμβόλαιο για να βρίσκονται στην Amazon.

Το Winchesters δημιουργήθηκε από τον Jensen Ackles και τη σύζυγό του, Danneel Ackles, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις έλαβαν την ευλογία από τον δημιουργό του Supernatural, Eric Kripke, οι δυο τους προχώρησαν στην παραγωγή του prequel. Πρωταγωνιστές εδώ είναι οι Meg Donnelly, Drake Rodger και Jensen Ackles.

Η σύνοψη της σειράς έλεγε τα εξής:

Η Mary είναι 19 ετών και παλεύει με τις δυνάμεις του σκότους από τότε που ήταν παιδί. Ύστερα από το χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου, η σκληραγωγημένη κυνηγός σκέφτεται να εγκαταλείψει την οικογενειακή επιχείρησή της, μέχρι που η εξαφάνιση του πατέρα της και η άφιξη του John την αναγκάζουν να ηγηθεί μιας νέας ομάδας.

Έπαιζαν επίσης οι Drake Rodger, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshi, Jojo Fleites και Bianca Kajlich.

Το 13ο επεισόδιο του The Winchesters έπαιξε τον Μάρτιο του 2023.

Πληροφορίες του Deadline αναφέρουν ότι το The CW ίσως πουλήσει το The Winchesters σε κάποια άλλη υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δείτε τη 2η σεζόν κάπου άλλου.

Tags: