The Winchesters: Οι γονείς των Sam και Dean έχουν να σας πουν μία “Supernatural” ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της σειράς
26 Σεπτεμβρίου 2022 17:55
The Winchesters: Οι γονείς των Sam και Dean έχουν να σας πουν μία “Supernatural” ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το The CW ετοιμάζει την prequel σειρά του Supernatural και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ένα ολοκαίνουργιο trailer. Η νέα σειρά του αμερικανικού δικτύου ονομάζεται The Winchesters και πρόκειται να επικεντρωθεί στους γονείς των Sam και Dean και «στην επική ιστορία τους».

Το Winchesters δημιουργήθηκε από τον Jensen Ackles και τη σύζυγό του, Danneel Ackles, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μόλις έλαβαν την ευλογία από τον δημιουργό του Supernatural, Eric Kripke, οι δυο τους προχώρησαν στην παραγωγή του prequel. Πρωταγωνιστές εδώ είναι οι Meg Donnelly, Drake Rodger και Jensen Ackles.

Η σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής:

Η Mary είναι 19 ετών και παλεύει με τις δυνάμεις του σκότους από τότε που ήταν παιδί. Ύστερα από το χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου, η σκληραγωγημένη κυνηγός σκέφτεται να εγκαταλείψει την οικογενειακή επιχείρησή της, μέχρι που η εξαφάνιση του πατέρα της και η άφιξη του John την αναγκάζουν να ηγηθεί μιας νέας ομάδας.

Ο John επέστρεψε πρόσφατα από το Βιετνάμ και είναι ανιδιοτελής και με καθαρό κεφάλι. Έτσι, εκείνος βρίσκει μία νέα αποστολή, όπου τα ίχνη του πατέρα του τον οδηγούν σε μία μυστική οργάνωση και σε έναν εντελώς νέο πόλεμο, ως κυνηγός.

Στη σειρά αναμένεται να δούμε πως γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και φυσικά, πως άρχισαν μαζί να κυνηγούν τέρατα. Τις ενήλικες εκδοχές του John και της Mary έπαιξαν οι Jeffrey Dean Morgan και Samantha Smith.

Πρωταγωνιστούν οι Drake Rodger, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshi, Jojo Fleites και Bianca Kajlich.

Το The Winchesters θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο The CW. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.