Το Netflix έπεσε μόλις κυκλοφόρησε το Stranger Things 4 Vol. 2

Ο Vecna φταίει για όλα…
01 Ιουλίου 2022 18:38
Το Netflix έπεσε μόλις κυκλοφόρησε το Stranger Things 4 Vol. 2

Το Stranger Things 4 Vol. 2 κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί στο Netflix και όπως φαίνεται, όλοι έτρεξαν να δουν το μεγάλο φινάλε του 4ου κύκλου. Όπως έγινε γνωστό από το Variety, η υπηρεσία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και «έπεσε» για μισή ώρα περίπου.

Σύμφωνα με το site Downdetector.com, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα γύρω στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, την ώρα δηλαδή που έγινε διαθέσιμος ο 2ος τόμος του Stranger Things 4. Επίσης, πολλοί χρήστες ανέφεραν το πρόβλημα στο Twitter, ενώ άλλοι ανέβαζαν memes του τύπου “Ο Vecna γελάει με εμάς επειδή "κράσαρε" το Netflix”.

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους παίζουν και οι Matthew Modine, Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) είναι διαθέσιμα ήδη στο Netflix.