Η Moses Ingram του Obi-Wan Kenobi θα παίξει στο Lady in the Lake με την Natalie Portman

Η ηθοποιός μόλις υπέγραψε με την Apple για τη μίνι σειρά
27 Ιουνίου 2022 18:47
Η Moses Ingram του Obi-Wan Kenobi θα παίξει στο Lady in the Lake με την Natalie Portman

Όπως μεταφέρει το Variety, η Moses Ingram, την οποία είδαμε πρόσφατα στη σειρά Obi-Wan Kenobi, υπέγραψε με την Apple για να παίξει στο Lady in the Lake, πλάι στην Natalie Portman. Πρόκειται για μία μίνι σειρά, που αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Apple TV Plus, με την Ingram να υποδύεται την Cleo Sherwood, ένα ρόλο που είχε αρχικά η Lupita Nyong’o.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Ingram έπαιξε πρόσφατα στη νέα σειρά του Disney Plus, αλλά ίσως και να την θυμάστε μέσα από το The Queen’s Gambit του Netflix, καθώς και σε άλλα projects, όπως το The Tragedy of Macbeth και τα Ambulance και The Same Storm.

Μαζί με την Ingram και την Portman, το cast του Lady in the Lake περιλαμβάνει και τους Y’Lan Noel, Mikey Madison και Brett Gelman. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Laura Lippman και διαδραματίζεται στη Βαλτιμόρη τη δεκαετία του ’60, όπου ένας ανεξιχνίαστος φόνος, βάζει σε μπελάδες δύο γυναίκες.

Η Alma Har'el δημιούργησε τη σειρά, επιμελείται τη σκηνοθεσία και βρίσκεται και στην παραγωγή μέσω της νέας εταιρίας, Zusa.