Surface: Η νέα σειρά της Apple έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και την Gugu Mbatha-Raw του Loki

Τον επόμενο μήνα η πρεμιέρα του σόου στο Apple TV Plus
27 Ιουνίου 2022 17:50
Surface: Η νέα σειρά της Apple έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και την Gugu Mbatha-Raw του Loki

Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το Surface, ένα νέο σόου που αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Apple TV Plus. Σε αυτό, πρωταγωνιστεί η Gugu Mbatha-Raw, την οποία είδαμε πρόσφατα στη σειρά Loki, στο ρόλο της Ravonna Renslayer. Πλάι της, σε κεντρικό ρόλο, θα βρίσκεται και ο Oliver Jackson Cohen, του The Haunting of Hill House.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει ως εξής:

Το Surface λαμβάνει χώρα στο San Francisco και η Gugu Mbatha-Raw, υποδύεται την Sophie, μία γυναίκα που έχει υποστεί ένα τραύμα στο κεφάλι. Όλο αυτό, την άφησε με απώλεια μνήμης και πιστεύει ότι προήλθε ύστερα από μία απόπειρα αυτοκτονίας.

Έτσι, η Sophie ξεκινάει μία προσπάθεια για να επαναφέρει τα κομμάτια της ζωής της, με τη βοήθεια του συζύγου και των φίλων της, αλλά αρχίζει να αναρωτιέται αν η αλήθεια που τις λένε είναι η σωστή ή όχι.

Μέσα από ανατροπές και ένα απροσδόκητο ερωτικό τρίγωνο, η Apple σας ρωτά: Τί θα γινόταν αν ξυπνούσατε μια μέρα χωρίς να γνωρίζετε όλα τα μυστικά σας;

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephan James (If Beale Street Could Talk), Ari Graynor (Mrs. America), Marianne Jean-Baptiste (Without a Trace), François Arnaud (I Killed My Mother) και Millie Brady (Pride and Prejudice and Zombies).

Το Surface θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV Plus στις 29 Ιουλίου με τρία επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα πέντε, θα έρχονται εβδομαδιαία. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.