Το Netflix ετοιμάζει πραγματικό Squid Game με έπαθλο $4.5 εκατ. - Δέχεται και Έλληνες!

456 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να…ξεχρεώσουν
14 Ιουνίου 2022 21:00
Το Netflix ετοιμάζει πραγματικό Squid Game με έπαθλο $4.5 εκατ. - Δέχεται και Έλληνες!

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για την επίσημη ανακοίνωση της 2ης σεζόν του Squid Game, η οποία επισημοποιήθηκε με ένα σύντομο teaser βίντεο.

Τώρα, η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε πως πέρα από τη 2η σεζόν θα έρθει και το πραγματικό Squid Game. Ναι, καλά διαβάσατε. Η γιγαντιαία streaming υπηρεσία ετοιμάζει -όπως το χαρακτηρίζει- το μεγαλύτερο reality τηλεπαιχνίδι που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία.

Στο Squid Game: The Challenge θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν 456 παίκτες. Εκεί θα κληθούν να διαγωνιστούν σε διάφορα παιχνίδια (τα οποία πιθανότατα δε θα έχουν ως ποινή πραγματικό θάνατο), με το μεγάλο έπαθλο να είναι 4.56 εκατομμύρια δολάρια. Ναι, και πάλι διαβάσατε καλά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Netflix έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο εφάπαξ χρηματικό έπαθλο στην ιστορία της τηλεόρασης.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε κανονικά συμμετοχή. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ξέρετε να μιλάτε αγγλικά.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διεκδικήσετε μια από τις κάρτες με τα τρία σχήματα που θα σας βάλει στο παιχνίδι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την επίσημη ανακοίνωση.