Squid Game: Η 2η σεζόν έρχεται επίσημα με το πρώτο teaser και ένα γνώριμο τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε για ένα νέο γύρο παιχνιδιών
12 Ιουνίου 2022 19:59
Squid Game: Η 2η σεζόν έρχεται επίσημα με το πρώτο teaser και ένα γνώριμο τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η 2η σεζόν του Squid Game είναι προ των πυλών δια στόματος του δημιουργού του. Ωστόσο το Netflix δεν το είχε ανακοινώσει ποτέ επίσημα με κάποια σχετική ανάρτηση. Αυτό τελικά έγινε σήμερα καθώς μέσα από τα social media γνωστοποίησε ότι το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" επιστρέφει για ένα νέο γύρο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Το γεγονός συνοδεύτηκε και με ένα σύντομο teaser με τη γνωστή κούκλα από τα θανατηφόρα παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. 

Δείτε το teaser του Squid Game 2: 

Στην ίδια ανάρτηση υπάρχει και ένα σύντομο μνήμα του Dong-Hyuk προς τους fans, όπου τους ευχαριστεί για την τεράστια αγάπη και υποστήριξη που έδειξαν στη σειρά. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι για τη 2η σεζόν του Squid Game θα επιστρέψουν οι Gi-hun και Front Man, ο άνδρας με το κοστούμι και το ddakji, ενώ θα συστηθούμε και στο αγόρι της Young-hee. Το σίγουρο είναι πως έρχεται ένας εντελώς νέος γύρος παιχνιδιών για το Squid Game. 

Άλλωστε εδώ και κάμποσο καιρό ο δημιουργός, Hwang Dong-Hyuk έχει διαμηνύσει να μην περιμένουμε το Squid Game 2 εντός του 2023 αλλά καλύτερα προς το 2024