One Piece: Δείτε το τεράστιο πειρατικό πλοίο της live-action σειράς του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματιά στο πλατό της σειράς του διάσημου anime/manga και την παραγωγή της
06 Ιουνίου 2022 20:30
One Piece: Δείτε το τεράστιο πειρατικό πλοίο της live-action σειράς του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρόλο που τα γυρίσματα της live-action σειράς του One Piece στο Netflix συνεχίζονται, η παραγωγή του θέλησε να δώσει μια ματιά στο τι ετοιμάζει. Έτσι οι showrunners, Matt Owens και Steve Maeda, μαζί με τον Inaki Godoy που θα υποδυθεί τον Monkey D. Luffy παρουσίασαν το τεράστιο πλατό-πειρατικό πλοίο όπου θα εκτυλίσσεται ένα μεγάλο μέρος της σειράς. 

Ουσιαστικά πρόκειται για μια behind the scenes ματιά στα παρασκήνια, τα γυρίσματα και τα concepts που θα ζωντανέψουν στις οθόνες μας, τα οποία βασίζονται φυσικά στον κόσμο που δημιούργησε ο Eiichiro Oda

"Επειδή δίνουμε μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια όλα αυτά τα πλατό παίρνουν χρόνο για να κατασκευαστούν. Αυτή τη στιγμή φτιάχνουμε το δωμάτιο του Arlong και θα είναι έτοιμο σε μερικές εβδομάδες, αλλά πρόκειται για μια μεγάλη κατασκευή και είναι μια σημαντική τοποθεσία." είπε ο Owens, με τον ίδιο να αναφέρει ότι θα είναι εντελώς διαφορετικές οι σκηνές και η αίσθηση που θα αφήνουν όταν θα εκτυλίσσονται στο Miss Love Duck ή το The Going Merry. 

Δείτε μια ματιά στα παρασκήνια του One Piece

Επίσης ανακοινωθήκαν έξι νέα μέλη του cast του One Piece και είναι οι εξής: Alexander Maniatis ως Klahadore, Steven Ward ως Mihawk, Craig Fairbrass ως Cheff Zedff, Langley Kirkwood ως Captain Morgan, Celeste Loots ως Kaya και Chioma Umeala ως Nojiko. 

Οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar, Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Adian Scott, Jeff Ward, McKinley Belcher III και Vincent Regan θα βρίσκονται στο cast ως Monkey D. Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Koby, Alvida, Helmeppo, Buggy, Arlong και Garp αντίστοιχα. Επίσης, πρόσφατα μάθαμε πως θα βρίσκονται και οι Morgan Davies (Evil Dead, Evil Dead Rise), Ilia Isorelýs Paulino (The Sex Lives of College Girls), Aidan Scott (Action Point), Jeff Ward (Hacks), McKinley Belcher III (Marriage Story) και Vincent Regan (300).

Ωστόσο ακόμη το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία ή παράθυρο πρεμιέρας για το One Piece.