Midnight Club: Το πρώτο teaser της νέας σειράς τρόμου του Mike Flanagan φέρνει... ανατριχίλες

Νεανικός τρόμος δια χειρός του δημιουργού των "Haunting of Hill House" και "Midnight Mass"
06 Ιουνίου 2022 19:35
Midnight Club: Το πρώτο teaser της νέας σειράς τρόμου του Mike Flanagan φέρνει... ανατριχίλες

Εν μέσω του Geeked Week event του Netflix παρουσιάστηκε ένα πρώτο teaser από το The Midnight Club, τη νέα νεανική σειρά τρόμου του Mike Flanagan, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Christopher Pike. 

O δημιουργός των Haunting of Hill House, Haunting of Bly Manor και "Midnight Mass" επιστρέφει για μια νεανική horror ιστορία διάρκειας 10 επεισοδίων. Η σειρά διαδραματίζεται στο Rotterdam House, ένα ξενώνα που φιλοξενεί εφήβους που πάσχουν από ανίατες ασθένειες. Όλοι μαζί ιδρύουν μια ομάδα το "Midnight Club" όπου συναντιούνται κρυφά τα μεσάνυχτα για να διηγηθούν ιστορίες τρόμου. Ένα βράδυ κάνουν όμως μια συμφωνία που λέει ότι ο πρώτος που θα πεθάνει θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους από τον άλλο κόσμο. 

Το cast περιλαμβάνει τους Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard και Sauriyan Sapkota, όσον αφορά τα μέλη του "Midnight Club". Παίζουν επίσης οι: Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Iman Benson, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint και Patricia Drake, ενώ παίζει και η Heather Langenkamp των ταινιών Nightmare on Elm Street

Ο Flanagan συνυπογράφει μαζί με τη Leah Fong το The Midnight Club, ενώ σκηνοθετεί και κάποια από τα επεισόδια, όπως συνηθίζει και στις υπόλοιπες σειρές του. 

Το The Midnight Club θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser.