Δείτε πως θα είναι τα Harfoots και snow troll στο The Lord of the Rings: The Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Το Empire έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες εικόνες
06 Ιουνίου 2022 14:23
Δείτε πως θα είναι τα Harfoots και snow troll στο The Lord of the Rings: The Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Βρισκόμαστε μερικούς μήνες μακριά πριν την πρεμιέρα του The Lord of the Rings: The Rings of Power και μόλις κυκλοφόρησαν δύο ολοκαίνουργιες εικόνες από τη σειρά. Το αποκλειστικό έχει για άλλη μια φορά το Empire, το οποίο μας δίνει μια καλύτερη ματιά από τα “Harfoot”, καθώς και την πρώτη ματιά από το “snow troll” που θα δείτε στο σόου της Amazon.

Απολαύστε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.