Rings of Power: Επιβεβαίωση για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν και tease για την 3η σεζόν

Ο επικεφαλής των Amazon Studios επιβεβαιώνει αυτό που πάνω-κάτω περιμέναμε
20 Δεκεμβρίου 2022 01:15
Rings of Power: Επιβεβαίωση για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν και tease για την 3η σεζόν

Αυτό που πάνω-κάτω περιμέναμε για τον ερχομό της 2ης σεζόν του The Lord of the Rings: The Rings of Power, επιβεβαίωσε η Amazon, πως θα κυκλοφορήσει εντός του 2024

Την επιβεβαίωσε έκανε ο επικεφαλής των σειρών των Amazon Studios, Vernon Sanders, ο οποίος μιλώντας στο Collider αναφέρθηκε πως "είναι πιο απίθανο παρά πιθανό" το να επιστρέψει στις οθόνες μας το Rings of Power εντός του 2023. Έτσι έμμεσα είπε πως το πιθανότερο σενάριο δείχνει πως η 2η σεζόν οδεύει για το 2024. 

"Δεν ξέρω αν μπορώ να πω... Θα ήταν καταπληκτικό αν μπορούσαμε να βγάλουμε τη 2η σεζόν μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία της 1ης σεζόν. Μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα γινόμαστε καλύτεροι και ταχύτεροι καθώς προχωράμε. Σίγουρα, η παραγωγή, αυτά που μάθαμε στην 1η σεζόν, μας δίδαξαν πράγματα που εφαρμόζουμε στη 2η σεζόν και μέχρι στιγμής έχουμε θέσει έναν στόχο για τον εαυτό μας για το πότε θέλουμε να κυκλοφορήσει αυτή η σειρά και είμαστε σε καλό δρόμο και εντός σχεδίου." - είπε ο Sanders. 

Επίσης, όσον αφορά την 3η σεζόν του Rings of Power εκεί ήταν ιδιαίτερα φειδωλός, καθώς δε θέλει να προβεί σε άγουρες ανακοινώσεις: 

"Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για την 3η σεζόν και κάνουμε κάποιες επενδύσεις για να είμαστε έτοιμοι για την 3η σεζόν. Είμαστε προσηλωμένοι στο όραμα του JD (John D. Payne) και του Patrick McKay γι' αυτό, και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε πολλές ακόμα σεζόν, αλλά θα ανακοινώσουμε την 3η σεζόν όταν θα είμαστε έτοιμοι, ακόμη και καθώς συνεχίζουμε να βάζουμε τα θεμέλια γι' αυτό. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον που θα έχουμε με αυτή τη σειρά"

Rings of Power 2η σεζόν: Αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση θα είναι τα νέα επεισόδια

Τα νέα πρόσωπα της 2ης σεζόν του Rings of Power

Οι νέες προσθήκες του cast της 2ης σεζόν του Lordo f the Rings: The Rings of Power είναι οι εξής: Ben Daniels του The CrownGabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Rome), και την πρωτοεμφανιζόμενη Amelia Kenworthy. Επίσης, ο Sam Hazeldine αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τον ρόλο του Adar από τον Joseph Mawle. 

Aκόμη έχομε τους: Oliver Alvin-Wilson (“Murder in Provence,” “The Bay”), Stuart Bowman (“Bodyguard,” “Slow West”), Gavi Singh Chera (“The Undeclared War,” “The Lazarus Project”), William Chubb (“Vampire Academy,” “The Sandman”), Kevin Eldon (“The Last Kingdom,” “Hugo”), Will Keen (“Ridley Road,” “The Pursuit of Love”), Selina Lo (“Boss Level,” “Hellraiser”), και Calam Lynch (“Bridgerton,” “Derry Girls”).

Όλοι αυτοί μαζί με τα ονόματα της πρώτης σεζός όπως οι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Charlie Vickers, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani

Τo πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Επειδή τα γυρίσματα ξεκίνησαν πρόσφατα για τη 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power, η επιστροφή της στις οθόνες μας αναμένεται να γίνει εντός του 2024