Τέλος τα "Φιλαράκια" από το ελληνικό Netflix και το Twitter πήρε φωτιά

Οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix κάνουν παράπονα στα social media
31 Μαΐου 2022 12:33
Τέλος τα "Φιλαράκια" από το ελληνικό Netflix και το Twitter πήρε φωτιά

Από χθες το βράδυ άρχισαν τα παράπονα καθώς οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix έψαχναν να βρουν τα λατρεμένα "Φιλαράκια" και δεν τα έβρισκαν.

Και αυτό διότι η σειρά αφαιρέθηκε από την δημοφιλής streaming πλατφόρμα και ίσως να είναι οριστική η αφαίρεσή της διότι το θρυλικό "Friends" ανήκει στη WarnerMedia και το HBO Max. Επειδή και το HBO Max αναμένεται να λανσαριστεί εντός του 2022 στην Ελλάδα, μάλλον πρόκειται για ένα συμμάζεμα του περιεχομένου από πλευράς Warner. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix είχε βγάλει σχετική ειδοποίηση στη σελίδα του "Friends" πως επρόκειτο να αφαιρεθεί από την υπηρεσία στις 30/05, όπως και έγινε. Πλέον εάν πάτε στη σελίδα από "Τα Φιλαράκια' στο ελληνικό Netflix θα αντικρίσετε αυτή την εικόνα: 

Φυσικά οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά τους για την εξέλιξη αυτή μέσα από τα social media. Ειδικά το Twitter έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν έγινε σωστή ενημέρωση από πλευράς Netflix για την επικείμενη αφαίρεση της σειράς από τον κατάλογο.

Ευτυχώς ακόμη για όλους εσάς που λατρεύετε τα Φιλαράκια προβάλλονται ακόμη από τη συχνότητα του Star εδώ και δεκαετίες αδιάκοπα κάθε Σαββατοκύριακο.