Ναι, οι ετοιμασίες για την 4η σεζόν του The Mandalorian έχουν ήδη ξεκινήσει

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Jon Favreau
30 Μαΐου 2022 15:07
Ναι, οι ετοιμασίες για την 4η σεζόν του The Mandalorian έχουν ήδη ξεκινήσει

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, το The Mandalorian ήταν τεράστια επιτυχία για τη Disney, βοηθώντας την να εδραιώσει την streaming υπηρεσία της, το Disney+. Έτσι, ακολούθησε η δεύτερη σεζόν το 2020 και η spin-off σειρά The Book Of Boba Fett το 2021, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και το Ahsoka, αλλά και η τρίτη σεζόν.

Τώρα, κατά τη διάρκεια του φετινού Star Wars Celebration, ο δημιουργός της σειράς, Jon Favreau, επιβεβαίωσε πως η δουλειά για την 4η σεζόν του The Mandalorian έχει ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Cinemablend, ο Favreau αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή ασχολείται με το γράψιμο του σεναρίου.

Με την τηλεόραση, είμαστε πολύ τυχεροί που δεν χρειάζεται να βιαστούμε να κάνουμε τα πάντα σε μιάμιση ή δύο ώρες. Μπορούμε να λέμε ιστορίες σιγά σιγά. Τώρα λοιπόν, καθώς ο Dave Filoni ασχολείται με το Ahsoka, είναι πολύ χρήσιμο για το γράψιμο που κάνω για την 4η σεζόν του The Mandalorian. Γίνεται, για να το θέσω καλύτερα, πιο ακριβές.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα για την 3η σεζόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με τα νέα επεισόδια να βρίσκονται πλέον στο στάδιο του post-production. Ο Favreau, λοιπόν, δε χάνει καθόλου χρόνο και ήδη κάνει την απαραίτητη προεργασία για τις επόμενες περιπέτειες που περιμένουν τον Mando.

Μάλιστα, η συνέντευξή του με το μέσο δε σταμάτησε εκεί και έγινε λόγος και για τα crossovers που είδαν και ίσως δουν οι fans στο μέλλον, με τον Favreau να τονίζει:

Όταν έγραφα την πρώτη σεζόν του Mandalorian είχα την ελευθερία να κάνω τα πάντα, να το τοποθετήσω οπουδήποτε. Ο Dave θα το διάβαζε, θα μου έδινε feedback και θα το προσάρμοζα. Τώρα πρέπει να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν ορισμένοι Mandalorians που φορούν κράνη, ορισμένοι που δεν τα φορούν, τι συμβαίνει στο Mandalore, τι κάνει η Bo-Katan εκείνη την εποχή; Πώς νιώθει για αυτό; Πού είναι το Darksaber; Οπότε πραγματικά δημιουργεί πολύ γόνιμο έδαφος για φαντασία και για αφήγηση.

Νομίζω ότι αναπόφευκτα, όσο απλά και αν ξεκινήσεις, τα νήματα της ιστορίας αρχίζουν να συνδέονται και να επικαλύπτονται.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η σεζόν 3 του The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ μέσα στο επόμενο έτος οι fans μπορούν να περιμένουν και το “Ahsoka” spinoff.